Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Firefall - Béta hétvégék, Founders Rewards

A Firefallt készítő Red 5 Studios új béta hétvégéket jelentett be.

2012.11.28. 21:56 | szerző: Fade | kategória: Játék

"Óriási igényt tapasztalunk a Firefall játékunkra, mióta tavaly elindítottuk a zárt béta teszteket. A helyzet az, hogy a jelenlegi játékosbázisunk majdnem teljesen megtölti a szervereinket, és mivel a zárt tesztfázis 2013-ban is folytatódik, ez nem is fog rövid távon változni. Ezek a béta hétvégék jelentik a megoldást. Több ezer új játékosnak adunk lehetőséget, hogy átmenetileg kipróbálják a Firefallt, ami egyben szerver stressztesztre is tökéletes. Rengeteg értékes visszajelzéssel gazdagodhatunk ezen időszakok alatt, aminek segítségével később még több ember számára tehetjük elérhetővé a játékot." - nyilatkozta Mark Kern, a Firefallt fejlesztő Red 5 Studios vezérigazgatója.
A most bejelentett béta hétvégék a következő időpontokra szólnak: november 30-december 2. és december 7-9. Ezek Észak-Amerikából és Európából elérhető, 48 órás stressztesztek, ahol elsősorban a bugok felfedezése és jelentése, a különböző játékfunkciók tesztelése, valamint a fejlesztők visszajelzésekkel való segítése a cél. Amennyiben érdekel a lehetőség, itt tudsz feliratkozni.
A másik bejelentés a Founders Rewards System, amivel exkluzív játékbeli tárgyakhoz juthat (valamint azonnali béta hozzáférést kap), aki segít bizonyos összeggel támogatni a játékot. Ezeket itt lehet figyelemmel kísérni. ■

Firefall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Firefall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló