Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Többjátékos mód a Tomb Raiderben?

Egy kósza hírfoszlány és egy titokzatos kiadói megjegyzés indította el a pletykát a neten, amely a Tomb Raider reboot többjátékos részét feszegeti.

2012.12.28. 11:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tomb Raider játékok történetében eddig egyetlen epizód volt, amely valamilyen formában tartalmazott többjátékos módot. Ez a Lara Croft and the Guardian of Light című mellékág volt (vagyis voltaképpen nem is igazi Tomb Raider játék), amelyben kooperatív módban játszhattunk együtt egy barátunkkal. Ezt leszámítva még sosem kapott társaságot Lara, ám ez a jövő tavasszal megjelenő új játékkal megváltozhat. A neten ugyanis felbukkant egy forgalmazói "elszólás", amely változatos többjátékos módokat ígért, Lara hajótörött társai és a Yamatai tagjai szereplésével. Ezt a megjegyzést természetesen villámgyorsan törölték is, ám az általa elindult pletykát csak tovább erősítette a kiadó Square Enix korábbi kijelentése, amelyben egy hamarosan esedékes bejelentésről beszéltek. A bejelentés pedig "alapjaiban fogja megváltoztatni a Tomb Raider játékok játékmenetéről alkotott nézeteinket." Egyelőre hivatalos reakció nem érkezett a kiadó részéről, ahogy a titokzatos bejelentésre is várnunk kell még, de várhatóan napokon belül tisztázódik a helyzet. ■

Tomb Raider (2013)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tomb Raider (2013)

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2012.12.28. 23:53
Vehetjük úgy, hogy hivatalos.
balays82
balays82 2012.12.29. 00:18
Nem gondoltam volna, hogy ebbe is beleerőltetik a multiplayert. Ha nem megy a single játékmód fejlesztésének a rovására, akkor különösebben nem zavar a dolog, de arra azért kíváncsi vagyok, hogy egy Tomb Raider játék mennyivel több potenciális vásárlót tud szerezni azzal, hogy lesz benne multi.
davkar9
davkar9 2012.12.29. 08:24
Kezd már nagyon elegem lenni ebből az erőletett multiból.:-/ Teljesen fölösleges ilyen hülyeséggel húzni a fejlesztési/megjelenési időt. Még ha ez csak annyit takar, hogy a kapitánnyal coopozunk a szigeten akkor is baromság, teljesen megöli az egész Lara túlél és megedződik szigeten ötletet. Legyen 20+ órás játékidő, remek történet, játékmenet, pár évente újrajátszható és máris nem érzi magát becsapva az ember ha teljes árat fizet érte megjelenéskor.

A multira szánt időt fordították volna inkább az úszásra...:-X:-D
Barthezz
Barthezz 2012.12.29. 09:24
"A multira szánt időt fordították volna inkább az úszásra..."

hatalmas +1 :-D
ajánlott olvasnivaló