Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Path of Exile nyílt béta hamarosan

Ha a Diablo III-at túl leegyszerűsítettnek találtad, érdemes lesz tenned egy próbát a játékkal.

2013.01.11. 09:15 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Grinding Gear Games ingyenesen játszható akció-RPG játéka, a Path of Exile január 23-án nyílt béta állapotba kerül, tehát onnantól kezdve minden érdeklődő kipróbálhatja. Keményvonalas Diablo rajongóknak személyesen ajánlom a játékot, aki az összetettséget hiányolta a harmadik részből, az jó eséllyel fogja itt megtalálni a számítását.
"Nagyon örülünk, hogy végre eljutottunk arra a pontra, ahol mindenki számára megnyithatjuk a játék kapuit. Nekünk van az egyik legjobb és leginkább támogató közösségünk az interneten, és az ő közreműködésük nélkül egész biztosan nem lennénk most itt. Nagyon reméljük, hogy mindannyian elégedettek lesznek a rengeteg új tartalommal." - nyilatkozta Chris Wilson, a játék producere.
Induláskor hat kaszt lesz elérhető, név szerint marauder, ranger, witch, duelist, templar és shadow. A lehetséges karaktervariációk elképzeléséhez elég megnézni a képességfát - amit jelen esetben már inkább képességdzsungelnek kellene inkább hívni, hiszen közel kimeríthetetlen kombinációs lehetőségeket találhatunk benne. Említésre méltó még a több mint 110 féle képességkő is, amiket felszerelésünkbe helyezve tudunk használni, a véletlenszerűen generált térképek, ami óriási újrajátszhatóságot biztosít, fegyvereket és felszerelést is képesek leszünk gyártani, valamint hangsúlyos PvP-t is ígérnek, online ladderek formájában. Akinek szíve csücske a hack 'n' slash, ne hagyja ki a lehetőséget! ■

Path of Exile
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Path of Exile

hozzászólások (1)

stero
stero 2013.01.11. 10:27
Nagyon jó játék! Még a zárt bétával nyomtam, két act volt benne és három választható karakter. A skill fa tényleg egy dzsungel, brutális. Nagyon változatos és kellőképpen nehéz is. A grafika szép, a játékmenet nem bugyuta, nem lassú cserébe dinamikus és pont annyira pörög, hogy még ne legyen idegesítő. Rengeteg okosságot lehetett már akkor is művelni a tárgyakkal és már több mint egy éve, hogy játszottam vele. Nagyon kíváncsi leszek rá, én speciel sokkal jobban várom ezt a játékot mint amennyire a Dio3-at vártam. (megjegyzem azt meg se vettem a tesztek és vélemények után, nem az én játékom lett :S)
ajánlott olvasnivaló