Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott az Omerta - City of Gangsters

Február elején érkezik a felülnézetes játék, amelyben egy város alvilága felett kell átvennünk az uralmat.

2013.01.11. 15:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár kétségkívül a történelem egyik legszínesebb korszaka, mégis viszonylag kevés videojáték foglalkozik az 1920-as, '30-as évekkel. Ezért is volt örömteli a hír, hogy készül az Omerta - City of Gangsters, amely egy felülnézetes stratégiai-taktikai-RPG keverék. Feladatunk, hogy egyszerű utcai verőlegényből a város alvilágának urává váljunk, ehhez pedig rengeteg borsot kell majd a rend éber őreinek orra alá törnünk.
A játékmenet két részből épül fel: alvilági birodalmunk menedzselése valós időben zajlik majd, míg maguk az összecsapások körökre osztott formában zajlanak. Összesen 15 karakter felett vehetjük át az irányítást, akik mind aprólékosan kidolgozott előélettel és eltérő képességekkel rendelkeznek. Az RPG elemek révén e karaktereket fejleszteni is tudjuk. A fejlesztők ígérete szerint több, mint 15 óra tiszta játékidőt igényel majd az egyszemélyes kampány végigjátszása, amely során 20 különböző zónát járhatunk be.
Ma az is kiderült, hogy a PC-s változat február 1-én jelenik meg, míg a Maces verzió egyelőre nem rendelkezik pontos premierdátummal, de várhatóan nem sokkal a PC-s után várható. A két platform játékosai akár egymás ellen is próbára tehetik képességeiket, mivel a többjátékos módban átjárás lesz a platformok között a Steam révén. A lent látható traileren a Maces verziót nézhetitek meg. ■

Omerta - City of Gangsters
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Omerta - City of Gangsters

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló