Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bound by Flame

Bound by Flame bejelentés

A Mars: War Logs mellett egy fantasy RPG-n is dolgozik a Spiders Studio.

2013.02.28. 14:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive és a Spiders Studio közösen jelentette be, hogy készül a Bound by Flame. Az akció-RPG PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül, és a tervek szerint valamint ez év végén jelenhet meg.
Egy fantasy világban játszódó alkotás főhősét egy sötét démon szállta meg, amely emberfeletti hatalmat kínál neki, vagyis nekünk. Mi dönthetünk úgy, hogy élünk ezekkel a képességekkel, ám vissza is utasíthatjuk őket, ezzel hősi mivoltunkat erősítve. Döntésünknek látványos nyomai lesznek testünkön. Jó szerepjátékhoz méltón a fő történeti szál mellé rengeteg mellékküldetést is kapunk, valamint meghozott döntéseink - és a démoni megszállottságunk mértéke - nyomán más és más események szemtanúi lehetünk. A fejlesztők ígérete szerint ez jelentősen megnöveli majd az újrajátszási faktort. A csaták során eleinte csak a legalapvetőbb tudásunkra hagyatkozhatunk, ám a háromágú fejlődési fának köszönhetően specializálódhatunk egy bizonyos harcmodorra. Így lehetünk profi orgyilkosok, mágusok, de akár brutális erejű harcosok is.
Nincsen szerepjáték szerkeszthető karakter és saját kezűleg elkészíthető felszerelés nélkül, így ezt is megtaláljuk majd a Bound by Flame tárházában, ahogyan a hozzánk csapódó társakat is. Velük - cselekedeteink függvényében - a barátságtól a románcig bármilyen kapcsolatot kialakíthatunk, de vigyáznunk kell, mert akár ellenségekké is válhatunk.
A játékból egyelőre mindössze egyetlen kép érkezett, ám az korrekt grafikát ígér. Remélhetőleg hamarosan ennél többet is mutatnak a fejlesztők. ■

Bound by Flame
A legutóbbi Bound by Flame cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.