Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mi mindenre számíthatunk az Injustice: Gods Among Ustól?

A mától elérhető demón keresztül bárki kipróbálhatja a játékot, de a fejlesztők egy vadonatúj trailerben összeszedték, mi mindent zsúfolnak a teljes játékba.

2013.04.03. 10:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak alig két hét választ el bennünket a NetherRealm Studios új verekedős játékától, az Injustice: Gods Among Ustól. A Mortal Kombat motorjára épülő új alkotásban a DC univerzum szereplői esnek egymásnak. Mivel szuperhősökről van szó, a Mortal Kombatra jellemző röntgenmód és a brutális kivégzések nem kaphattak helyet a játékban, helyettük viszont interaktív környezetet, rengeteg extra animációt kapunk. A játék demója mától érhető el mind PlayStation 3-ra, mind Xbox 360-ra, de fejlesztők emellett egy vadonatúj trailert is bemutattak. Ebben pedig sorra veszik, milyen tartalomra is számíthatunk majd a megjelenés után. A fent említett interaktív környezet mellett, a csaták során helyszínt is válthatunk egy-egy jól sikerült kombó által, amellyel szó szerint átpofozzuk ellenfelünket egy másik pályára. A karakterek legalább három különféle jelmezt kapnak, amelyeket a többjátékos módban oldhatunk fel. Lesznek érdekesnek ígérkező minijátékok is, amelyek mind egy-egy adott karakterhez kapcsolódnak. Batmannel például egy oldalnézetes akadálypályán kell végigjutnunk, míg Hawkgirl egy meteor darabjait pusztítja el.
A demóban három karakter (Batman, Wonder Woman és Lex Luthor), valamint egy helyszín (Gotham City aréna) kapott helyet. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló