Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hivatalosan is bejelentették a Call of Duty: Black Ops II Uprising DLC-t

A pletykák megalapozottak voltak, valóban április közepén érkezik a második nagy DLC.

2013.04.05. 08:00 | GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk azokról a pletykákról, amelyek szerint a Call of Duty: Black Ops II második nagyobb DLC-je, az Uprising, április 16-án rajtol el. Az Activision legújabb bejelentése hivatalosan is megerősíti ezt a híresztelést. A DLC ezúttal is Xbox 360 exkluzívként kezdi meg pályafutását, majd néhány héttel később PC-re és PlayStation 3-ra is elérhetővé válik.
A csomag négy kompetitív pályával egészíti ki a játékot. A Magma egy hatalmas, épp kitörőfélben lévő vulkán lábánál fekvő faluban játszódik. Az Encore leginkább egy hatalmas szabadtéri fesztivál helyszínére emlékeztet. A Vertigo első ránézésre nagyon hasonlít a Crysis 2-ből és Crysis 3-ból ismert felhőkarcolós pályára, itt is egy toronyház tetején eshetünk egymásnak. A Studio pedig a nevéhez hűen egy filmstúdió díszletei közé repíti a játékosokat.
Természetesen ezúttal is bővül a zombis játékmód is, méghozzá a Mob of the Dead pályával. Ezúttal Alcatraz kies szigetén kell túlélnünk az élőholtak egyre keményebb támadásait. Ennek megfelelően a börtönsziget fénykorának megfelelő fegyverek állnak majd rendelkezésünkre, segítségünkre pedig olyan keményfiúk állnak, mint Chazz Palminteri, Joe Pantoliano, Michael Madsen és Ray Liotta. A DLC a hivatalos bejelentéssel együtt megkapta első trailerét is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló