For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC-re is megjelent az Another World - 20th Anniversary Edition

A huszadik évforduló alkalmából 2011-ben megjelent a játék iOS-re írt változata, amelyet egy évvel később követett az Androidos kiadás. Most megérkezett a PC-s változat is.

2013.04.05. 21:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

1991-ben jelent meg az Another World, amely mára klasszikussá vált az oldalnézetes ügyességi játékok terén, mindezt pedig a remek történetnek és az akkor látványosnak számító grafikának köszönhette. 2011-ben a huszadik évforduló alkalmából elkészítették iOS-re az Another World - 20th Anniversary Editiont, amelyet 2012-ben követett az Androidos kiadás.
Mától pedig elérhető a Steamen keresztül a PC-s és Maces verzió is. Természetesen feljavított, de az eredetihez hű grafikára, valamint teljesen átdolgozott hangokra számíthatunk, ha leszurkoljuk érte a 10 dollárt. Az eredeti nehézségi szint mellé kapunk egy könnyített és egy nehezített változatot is, valamint a fejlesztők az igazi rajongókra gondolva elérhetővé tették a játék régi grafikáját is. ■

előző
következő
PC-re is megjelent az Another World - 20th Anniversary Edition
PC-re is megjelent az Another World - 20th Anniversary EditionPC-re is megjelent az Another World - 20th Anniversary EditionPC-re is megjelent az Another World - 20th Anniversary EditionPC-re is megjelent az Another World - 20th Anniversary Edition

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.