Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Mars: War Logs

A mai napon megérkezett a jövőben játszódó akció-sci-fi, amelyben a vörös bolygón kell helytállnunk. A megjelenés apropóján bemutatták a launch trailert is.

2013.04.26. 19:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az előzetes terveknek megfelelően ma megjelent a Spiders Studio sci-fi szerepjátéka, a Mars: War Logs. A történet egy az egész bolygót megrázó katasztrófa utáni évszázadban játszódik, a kolóniák maradékai egymással harcolnak a legértékesebb anyagért, a vízért. Mi Royt alakítjuk, aki belecsöppen ebbe a könyörtelen polgárháborúba. Ahogy haladunk előre a történetben, különféle képességekkel ruházhatjuk fel, ezek segítségével egy bizonyos harcmodorra specializálhatjuk. A játékban lehetőségünk lesz megalkotni egyedi felszereléseinket, fegyverünket és páncélzatunkat is. A különféle személyekkel történő társalgás során oda kell figyelnünk, hogyan viselkedünk, hogyan reagálunk, ugyanis általános habitusunktól függ mindenkori megítélésünk is, ez pedig komolyan befolyásolja a későbbi eseményeket is.
A játék PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült el, de utóbbi kettőre egy picit később érkezik meg. A PC-s megjelenés apropóján bemutatták a launch trailert is. ■

Mars: War Logs
A legutóbbi Mars: War Logs cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!