Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Befutott a legújabb GTA V trailer

Az új videó az őszre datált játék három főszereplőjét, Franklint, Trevort és Michaelt mutatja be.

2013.04.30. 19:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games napokkal ezelőtt jelezte, hogy ma bemutatják az őszre várt GTA V legújabb trailerét. Nem is késlekedtek, befutott a legújabb, majd' négy perces kedvcsináló, amely ezúttal a három főszereplőre koncentrál.
A videó első részében Michaelt ismerhetjük meg. A jelek szerint neki bejött az élet, hatalmas villa, drága sportkocsi, dögös feleség, szereti a családját. Michaelről azonban hamar kiderül, hogy amolyan "fater motoron", vagyis hiába van meg szinte mindene, ő bizony jobban szereti a káoszt, a pörgést és az akciót. Ez nem is csoda, hiszen dögös neje félrelép, fia éli az elkényeztetett kamaszok életét, lánya pedig nagyjából gyűlöli őt. Minderről a videóban a pszichiáterével beszélget.
A második felvonás Franklinről szól, aki a szegénynegyedből igyekszik a rövidebb úton kiemelkedni. Róla valamivel kevesebbet tudhatunk meg, de az már most látszik, hogy adrenalinban nála sem lesz hiány, szinte a közértbe is csak autós üldözésen keresztül tud lemenni tejért.
Az utolsó fejezet természetesen Trevorra fókuszál. Ő első ránézésre Jack Nicholson a Ragyogásból, viselkedését tekintve pedig igazi lakókocsiparkból származó tahó. Bemutatkozásában rögtön arcon is vág valakit egy baseballütővel, csak, hogy tudjuk, ki itt a főnök. A jelek szerint akár Lynch-hez is hasonlíthatnánk (A Kane & Lynchből), hiszen ő is pillanatok alatt képes elborulni, ha épp nézeteltérése támad két nyugdíjas öregúrral. Felgyújtani valakit? Nem probléma. Egy repülő szárnyán fekve osztani az ólmot? El van intézve. Rámozdulni Michael feleségére? Naná...
Három teljesen eltérő karakter vár tehát ránk ősszel, mindhárom szerethető a maga módján, és mindhárom olyan, akikkel bármikor összefuthatunk az utcán. De jobb, ha mégsem. Úgy tűnik, a Rockstar Games ezúttal sem bíz semmit a véletlenre a GTA kapcsán, így ezúttal is számíthatunk egy mérföldkőnek számító epizódra. A megjelenésre szeptember 17-én kerülhet sor egyelőre PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (8)

georgee
georgee 2013.05.01. 09:44
Jo lesz ez nagyon nekem ez a "meseszeru" grafika is nagyon bejon bar gondolom, persze ha csak kijon PC-re akkor azon jobban fog kinezni :)
goodboy007
goodboy007 2013.05.01. 10:29
Fú, nem szabadna ilyeneket néznem, mert a végén még előrendelem :(:D.
Bomc.
Bomc. 2013.05.01. 11:59
Zsíííír ! Jöjjön, jöjjön, jöjjön ps3-ra... !
Artemius '89
Artemius '89 2013.05.01. 13:09
Kénytelen leszek venni egy Xbox-ot bakter.... ANYJUK!!! Vedd az ékszerekeret, megyünk a zaciba!
fZolee
fZolee 2013.05.01. 14:59
Jon az PC-re is, nem kell felni. Turelem, turelem. :-)
ajánlott olvasnivaló