Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elérhető a REDkit

A CD Projekt RED elérhetővé tette a The Witcher 2 fejlesztéséhez használt programokat és eszközöket, amellyekkel bárki elkészítheti saját szerepjátékát.

2013.05.14. 19:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Witcher 2: Assassins of Kings az utóbbi évek egyik kiemelkedő szerepjátéka volt, amely a megjelenése óta jelentős rajongótáborral bír. A fejlesztő CD Projekt RED a napokban mindenki számára elérhetővé tette a játék fejlesztéséhez használt programokat és eszközöket tartalmazó REDkitet, amelyek segítségével bárki elkészítheti saját szerepjátékát. A szerkesztő, amellyel az eddig megjelent két Witcher játék tartalmát lehet kedvünk szerint átalakítani, jelenleg béta fázisban tart.
"Számunkra a szerepjátékok mind fantasztikus történetek elmeséléséről szólnak. Szeretnénk a játékosok kezébe adni a lehetőséget, hogy elmesélhessék saját történeteiket, amelyek éppoly szerteágazóak lehetnek, mint azok, amelyek a Witcher játékokat népszerűvé tették. A rajongók az elmúlt években rengeteget segítettek, hogy elkészíthessük a tőlünk telhető legjobb játékot, a REDkit kiadása pedig újabb lépés a játékosok fejlesztésbe való bevonásában." - nyilatkozta Adam Badowski, a CD Projekt RED vezetője. A REDkit a stúdió hivatalos oldalán keresztül tölthető le. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.

JátszóDome: Resident Evil 7 - itt a vége

Utolsó részéhez ért a végigjátszás.