Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új The Incredible Adventures of Van Helsing képek és trailer

Fél tucat új kép érkezett a magyar fejlesztésű akció-szerepjátékból. A képeken és videón a vámpírvadász búvóhelyét vehetjük szemügyre.

2013.05.16. 20:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mindig öröm egy hazai fejlesztésű játékról beszámolni, pláne, ha egy kimondottan ígéretes alkotásról van szó. A NeocoreGames akció-szerepjátéka pedig abszolút ilyen, ráadásul a The Incredible Adventures of Van Helsing megjelenésére már csak néhány napot kell várnunk. A várakozást enyhítendő néhány új kép landolt a galériában, amelyeken a híres vámpírvadász búvóhelyét vehetjük szemügyre. Itt léphetünk majd kapcsolatba társainkkal, akiktől új küldetéseket vállalhatunk el.
"A vadász odúja szolgál arra, hogy a játékosok az összegyűjtött tárgyaikat tárolják, kereskedjenek, új küldetéseket vállaljanak el a szövetségesektől, akik csatlakoznak az ellenálláshoz, itt teleportálhatunk a helyszínek között, használhatjuk az alkimista labort, valamint itt nyílik módunk kipróbálni a várvédős minijátékot, ha megtámadják a búvóhelyünket. A hősünk apja által épített bázis saját energiaforrással bír, amely működteti az elhelyezhető csapdákat, valamint a többi fejleszthető védelmi rendszert, amelyekkel védekezhetünk a Van Helsing életére törő szörnyek ellen." - olvasható a hivatalos közleményben.
A játék előrendelhető a hivatalos oldalon, aki emellett dönt, az azonnali hozzáférést kap a zárt bétához. A képek mellé érkezett egy trailer is, amely szintén az odút mutatja be. ■

előző
következő
Új The Incredible Adventures of Van Helsing képek és trailer
Új The Incredible Adventures of Van Helsing képek és trailerÚj The Incredible Adventures of Van Helsing képek és trailerÚj The Incredible Adventures of Van Helsing képek és trailerÚj The Incredible Adventures of Van Helsing képek és trailerÚj The Incredible Adventures of Van Helsing képek és trailerÚj The Incredible Adventures of Van Helsing képek és trailer
The Incredible Adventures of Van Helsing
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Incredible Adventures of Van Helsing

hozzászólások (1)

munszu
munszu 2013.05.16. 20:50
Kíváncsi leszek rá, felkeltette már régebben is az érdeklődésem, és ha jól tudom magyar nyelven fog megjelenni. :)
ajánlott olvasnivaló