Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hamarosan rajtol a Survarium zárt alfa tesztje

A fejlesztők folyamatosan küldik a meghívókat a játékosoknak, céljuk, hogy egyszerre legalább 200-an legyen a szervereken.

2013.05.18. 11:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Survarium egy nyitott világú MMO akciójáték lesz, amelyet a S.T.A.L.K.E.R. szellemi örökösének tekintenek. A Vostok Games jól halad a fejlesztéssel, amely remélhetőleg nem tart majd olyan sokáig, mint az elődé. Hamarosan kezdetét is veheti az első zárt alfa teszt, amelyre már folyamatosan küldik a meghívókat a játékosoknak.
"Első körben ezer meghívót küldünk ki. Azt szeretnénk, ha az alfa teszt korai szakaszában már legalább 200 játékos lenne a szervereken éjjel és nappal. Tudjuk, hogy nem minden meghívónk ér célba a játékosoknál, így egészen addig fogjuk küldözgetni a meghívókat, amíg össze nem gyűlik a megfelelő létszám." - olvasható a fejlesztők közleményében.
Az alfa teszt során a játékosok a csapatalapú PvP módot próbálhatják ki, amelyről hamarosan egy új trailerben mesélnek bővebben a készítők. Egyelőre csak két frakció, a Scavengers és a Black Market választható, akikkel a Vostok Radar Station területén küzdhetnek a felek. Frakciónként három felszereléscsomag lesz választható, az alfa tesztben összesen 11 fegyver kap helyet. A felhasználói felület egyelőre nem a végleges, azt folyamatosan fejleszteni fogják a jövőben.
Az alfa teszt során nem lesz módja a játékosoknak szabadon bejárni a világot, nem lesz kooperatív mód, perkek, az anomáliák nem sebeznek, valamint nem kutathatunk értéktárgyak után. Ezzel szemben a játékosok gyorsabban fejlődhetnek, és mindig elegendő pénz áll majd rendelkezésükre, hogy pótolják a lőszerkészletüket. A Survarium egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén megjelenik. ■

Survarium
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Survarium

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló