Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WildStar WildStar

WildStar zárt bétateszt információk

Alig ért véget az első zárt béta fázis, hamarosan követi a második.

2013.05.18. 19:09 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Carbine Studios készülőben lévő, sok humorral megpakolt MMORPG-je, a WildStar éppen hogy túl van a legelső zárt tesztjén, máris a másodikba kezd. Mivel az előző elsősorban az Exiles frakcióra koncentrált, ezért a másodikban kizárólag a Dominion oldal fajai lesznek játszhatóak. Ez új zónák, insták, PvP térképek tesztelését is jelenti egyben. További jó hír az európai érdeklődők számára, hogy az első tesztben részt vevő amerikán kívülről játszók visszajelzéseinek hála innentől kezdve egyforma esélyekkel kerülhet be a zárt tesztekbe mindenki, kontinensétől, országától, lakóhelyétől függetlenül. A második tesztre szóló meghívókat már el is kezdték kiküldeni a fejlesztők a szerencsés kiválasztottaknak. Az első teszthez képest a főbb változások a következők lesznek:

  • Az Exiles frakció ezúttal egyáltalán nem elérhető, kizárólag a Dominion fajok játszhatóak.
  • Bekerül tesztelésre a The Ruins of Kel Voreth instance, amely 20-as szintű karaktereknek szól.
  • Kipróbálható a Smash & Grab nevű többjátékos játékmód. Ez egy 10 a 10 ellen küzdelem, amely leginkább a Capture the Flaghez hasonlít. Már harmadik szinttől jelentkezhetünk rá.
  • A régi attribútum neveket (Strenght, Dexterity, Technology, Magic, Wisdom, Stamina) "wildstarosították" úgyhogy innentől kezdve Brutality, Finesse, Tech, Moxie, Insight és Grit néven találjuk meg őket.
  • A mérfölkövek és az attribútumok jelentős átalakításon mentek át.

A változások teljes listáját a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

WildStar
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
WildStar

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló