Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett a Call of Juarez: Gunslinger launch trailer

A sorozat új tagja ismét a vadnyugati témából építkezik.

2013.05.22. 14:21 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Techland vadnyugati lövöldéjében Silas Greaves fejvadászt alakítjuk, aki a kor olyan legendáival találkozik majd kalandjai során, mint például Billy a kölyök, Pat Garret, Jesse James vagy Butch Cassidy. A Call of Juarez: Gunslinger egy képességfát is tartalmaz, amelyen pontokat oszthatunk el különböző irányokban, így specializálódhatunk játékstílusunknak megfelelően.A sztori mód mellett szerepel az árkád mód is, ahol a Bulletstormhoz hasonlóan pontokat kapunk teljesítményünkért, így versenyre kelhetünk ismerőseinkkel is. Nem maradhatott ki a párbaj mód sem, ahol számos hírhedt gaztevővel nézhetünk farkasszemet. A humort sem mellőző alkotás a mai naptól vásárolható meg PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon. ■

Call of Juarez: Gunslinger
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Juarez: Gunslinger

hozzászólások (3)

Artemius '89
Artemius '89 2013.05.22. 15:02
Kicsit Borderlands feelingem támadt a trailert nézve, ami nem baj :D
Lacko
Lacko 2013.05.23. 07:29
Miért 15 EUR? Ez nem egy A+ játék? A hasonlók mind 40-ről indulnak a steamen. A videót elnézve lehetséges, hogy rövid a story mód és azért ilyen olcsó? A két első, vadnyugatos résznek elég hosszú volt a sztorija, lehet, hogy ezen kurtítottak most?
balays82
balays82 2013.05.23. 08:14
Így van, ez nem egy A+ játék (ezt már a bejelentéskor tisztázta a Techland), csak a nevében és a western témát tekintve van köze az első két részhez. Írtam róla pár sort a topikjában, olvasd el, ha érdekel.
ajánlott olvasnivaló