Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megérkezett az Omerta - City of Gangsters új frissítése

Ingyenes frissítés formájában érkezett meg a közepes sikerű gengszteres játék kiegészítése, amely elsősorban a játékmenetet bővíti ki.

2013.05.23. 12:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Február elején jelent meg a Haemimont Multimedia ígéretesnek tűnő játéka, az Omerta - City of Gangsters. A történet az 1920-as években játszódott, nekünk pedig nem volt más feladatunk, mint megalapítani és felfuttatni saját maffiánkat. Bár a téma kimondottan ritkaságnak, így unikumnak számít, a kivitelezés már ezer sebből vérzett, így legnagyobb jóindulattal is csak közepesnek lehetett nevezni a végeredményt.
A fejlesztők azonban nem mondtak le játékukról, a megjelenés óta dolgoznak a kibővítésén. Ennek eredménye mára realizálódott, ugyanis egy ingyenes frissítésé formájában új funkciók és tartalom érkezett a játékhoz. Az egyik legfontosabb újításnak az egyszemélyes módban felbukkanó rivális bandák számítanak, de új térképekkel bővül a szabad játékmód is. A kezelői felület is több változtatáson, finomhangoláson esett át. A többjátékos módon is csiszoltak a fejlesztők, az új térképek mellett változtattak az erőviszonyokon is.
A frissítés megjelenése apropóján egy új trailer is érkezett, amelyben a fontosabb változtatásokat nézhetjük meg. ■

Omerta - City of Gangsters
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Omerta - City of Gangsters

hozzászólások (1)

nazgul
nazgul 2013.05.23. 14:01
Ez a játék egy nagy tévedés. Jobban teszi a fejlesztőcsapat ha visszatér a Tropico szériához:) Pam-pam-pa-pam-pam-pam:D
ajánlott olvasnivaló