Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lenullázták a Project Titant

A Blizzard kukába dobta az évek óta fejlesztés alatt álló, ám a mai napig hivatalosan be nem jelentett MMO játékát. Teljesen elölről kezdik a fejlesztést.

2013.05.30. 16:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem is lehet tudni pontosan, mióta szivárogtak a hírek a Blizzard háza tájáról a csapat új MMO játékával kapcsolatban. Annyi bizonyos, hogy a Project Titan 2010-ben már javában készült, ám a hivatalos bejelentésre mind a mai napig nem került sor. És a jelek szerint egy jó ideig még nem is fog. A napokban ugyanis felröppent egy hír, amely szerint a stúdió a projekt teljes eddigi munkáját kidobta a kukába, az eddigi százfős gárdát pedig harmincra csökkentette. Ma hivatalosan is elismerte a stúdió, hogy újrakezdik a fejlesztést.
"Már nagyon jól bejáratott fejlesztési folyamatot dolgoztunk ki, amely alól a be nem jelentett MMO sem kivétel. Eljutottunk azonban arra a pontra, ahol nagyon jelentős design és technológiai váltásra van szükség. Ezt kihasználva a csapat egy részét más projektekhez csoportosítjuk át, míg a mag nekilát beépíteni a jelenlegi technológiánkat, hogy ez a váltás mihamarabb végbemehessen. Jelenleg semmilyen dátummal nem rendelkezik a játék." - áll a Blizzard hivatalos közleményében. Bár világosan leszögezik, hogy az új MMO nem rendelkezik semmilyen határidővel, a legoptimistább becslések is úgy számolnak, hogy a megjelenésre leghamarabb is csak 2016-ban számíthatunk. ■

Project Titan
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Titan

hozzászólások (16)

stenga
stenga 2013.06.02. 20:01
Sajna nem néz ki ugy az mmo piac most hogy itt hamarosan valami Wow-hoz hasonló nagy durranás lesz
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.06.02. 20:19
Lehet nem is lesz már olyan, mert a WoW után mindenki hasonlóan nagy durranást várna, és szerintem akkorát már nem lehet csinálni, max majd a virtuális valósággal.
stenga
stenga 2013.06.02. 20:39
Jó akkor csak valami fele vagy negyed akkora is elég lenne:-D
stenga
stenga 2013.06.02. 20:54
Mondjuk egy normális StarWars mmo esélyes lenne, vagy Starcraft vagy Mass Effect
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.06.02. 21:10
Mondjuk azt ne várd, hogy lesz még bármi is, ami akkora élményt okoz majd mint az első komolyan játszott mmo-d. Hiába tudom, hogy ma rengeteg olyan mmo van, ami veri a wow-ot, ha objektíven nézzük, semmi sem okozott akkora élményt azóta se, még a GW1 közelítette meg legjobban.
ajánlott olvasnivaló