Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

How to Survive

Új zombis játék érkezik ősszel, amelyből megtanulhatjuk, hogyan élhetjük túl az élőholtak invázióját.

2013.06.02. 12:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 505 Games bejelentette, hogy készül a How to Survive, amely a napjainkban sokadik virágkorát élő zombis témában kíván újat villantani. Egyelőre csak kevés információ látott napvilágot, annyi bizonyos, hogy egy akció-kalandjátékhoz lesz szerencsénk. A fejlesztést az EKO Studios végzi, az ígéretek szerint nagy hangsúlyt kap az eszköz- és fegyverkészítés, amelyhez természetesen folyamatosan alapanyagok után kell kutatnunk. Rengeteg karakterrel vehetjük fel a kapcsolatot, amikor épp nem az élőholtak hordáit verjük vissza. Kapunk offline és online kooperatív módot is, mivel csapatba verődve nagyobb esélyünk lesz a túlélésre. A történetalapú kampány mellett különféle kihívások is várnak majd ránk.
"Részletes eszközkészítési rendszer, egyedi túlélési útmutató és rengeteg játszható karakter vár a játékosokra a How to Survive-ban, amely egy Kolumbia partjainál található szigeten játszódik egy nem ismert kataklizma után. De nem leszünk egyedül. A túléléshez a legalapvetőbb tennivalók várnak ránk: élelem és vízszerzés, menedéképítés, valamint különféle szerszámok és fegyverek készítése az egyszerű horgászbottól a Molotov koktélig. A játékosok csapatokba verődhetnek, hogy a kampány és a kihívások során együtt vegyék fel a küzdelmet az egyre terjedő fertőzéssel szemben." - olvasható a fejlesztők leírása.
A How to Survive egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a tervek szerint valamikor ősszel számíthatunk rá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

előző
következő
How to Survive
How to SurviveHow to SurviveHow to SurviveHow to Survive
How to Survive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
How to Survive

hozzászólások (3)

odie992
odie992 2013.06.02. 17:44
Miért nem tud senki egy normális (Walking Dead S.I.....), FPS (akár TPS) nézetbeli survivor játékot készíteni? Sandbox, akár rendes történet, vagy időnként fejünkhöz vágnak 1-1 küldetést (keresd meg azt, menj el ide, keress menedéket stb stb), erre ilyen felülnézeteseket kapunk.. Oké, semmi bajom nincs velük, de egy ilyet sem ismerek, ami tetszett volna az embereknek.
david139
david139 2013.06.02. 17:53
Ott a War Z. Azon kívül, hogy tök szar, egész jó.
odie992
odie992 2013.06.02. 18:48
Titov munkája, Big Rigs, War INC.. :-D Egyébként igen, amilyen szar, annyira jó, de akkor sem játszok vele, mert nem tetszik.

Ámbár WarZ-t elfogadnék single-ként, csak történettel, vagy valami lényeggel, pl. 100 nap múlva lesz ellenszer, amiért elkell menned X pontba, vagy ha meghalsz akkor vége is a történetnek (Project Zomboid - hány napot bírsz ki).
ajánlott olvasnivaló