Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Daylight

PlayStation 4-re is elkészül a Daylight

Az Unreal Engine 4 által életre hívott horrorjáték a Sony új konzoljára is elkészül.

2013.06.09. 14:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Zombie Studios bejelentette, hogy PC mellett PlayStation 4-re is elkészül az ingyenesen játszható Daylight. A stúdió korábban kifejezetten az akciójátékokra specializálta magát, ám új alkotásuk - bár FPS lesz - a horrorjátékok táborát fogja erősíteni. Az eddig látott videó és a felfedett részletek alapján egy ígéretes alkotással lesz dolgunk, amelyben egy nőt irányítva kell kijutnunk egy elátkozott épületből. Ebben mindössze mobiltelefonunk lesz segítségünkre, amellyel világíthatunk, iránytűnek és kamerának használhatjuk. A végigjátszás csupán 25-30 percet vesz igénybe, cserébe viszont a szanatórium épülete mindig véletlenszerűen generálódik újra. Ez nem csupán a helyiségek elrendezésre, de a kijutáshoz szükséges megoldandó feladatokra és a ránk leselkedő veszélyekre is érvényes. A látványra minden bizonnyal nem lehet majd panasz, hiszen az Unreal Engine 4 dübörög a játék alatt.
"A Daylight folyamatosan generálja újra a pályát, amely újra és újra szörnyűségek hadát szabadítja a játékosra, miközben mindig új környezetet teremt. Minden egyes új játék indításakor egy merőben más környezetet kell felfedeznie a játékosoknak, új események, új feladatok várnak rájuk, sosem lesz kétszer ugyanaz az élmény."í/i> - olvasható a készítők jellemzése.
A Daylight tehát PS4-re és PC-re készül, utóbbira a Steamen keresztül lehet majd beszerezni, de pontos megjelenési dátummal egyelőre nem bír a játék. ■

Daylight
A legutóbbi Daylight cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.