Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Három új játék érkezik a Varázskönyvhöz

Egy krimi, egy őslényes kaland, valamint egy varázsital készítő játék vár a gyerekekre.

2013.06.10. 20:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony bejelentette, hogy három új játék készül a tavaly novemberben megjelent Wonderbookhoz. A Varázskönyv egy valódi könyv, amely a PlayStation 3-hoz csatlakoztatott kamera segítségével alkalmazza a kiterjesztett valóság technológiát. A játékos a könyv által bekerül a játék világába. Az eszközhöz eddig csak a Book of Spells című játék volt elérhető, amelyben a Harry Potter könyvekből ismerős varázslatokat tanulhatták meg a rajongók.
A Book of Potions e játéknak lesz a folytatása, hiszen a varázslatok után ezúttal a varázsitalok készítéséből kaphatnak leckét az érdeklődők. E játék elkészítésénél is közreműködött J.K. Rowling, aki új karaktert álmodott meg hozzá. Zygmund Budge végigkíséri a játékost egy titokzatos, kihívásokkal teli és izgalmas elvarázsolt kerten, ahol a PlayStation Move segítségével mágikus főzeteket készíthetnek. A Diggs Nightcrawler egy vérbeli krimi lesz, amelyben egy könyvmoly detektív kalandjait ismerhetik meg az érdeklődők. Feladatuk nem más lesz, mint Library Cityben kideríteni, hogy mi állhat Humpty halálának hátterében. A harmadik játék egy kalandjáték lesz, amely a Walking with Dinosaurs címet viseli. Ennek elkészítésében a BBC is közreműködik, és az őshüllők világába kalauzolja el a játékost, ahol a ragadozók vad élet-halál harcába is bepillanthatnak a játékosok.
Mindhárom gyermekeknek szóló játékot már a tavalyi gamescom alkalmával bemutatta a Sony, de azóta nem sokat lehetett hallani felőlük. Várhatóan mindhárom még idén megjelenik. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!