Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2013

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Xbox One-ra is elkészül a The Witcher 3: Wild Hunt

A játék az idei E3-on is jelen van, ahol a fejlesztők elárulták, hogy a Microsoft következő generációs konzoljára is elkészül.

2013.06.12. 10:51 | GeryG | kategória: E3 2013

Februárban jelentette be a CD Projekt RED, hogy készül a hatalmas népszerűségnek örvendő szerepjátékuk harmadik része. A The Witcher 3: Wild Hunt leghamarabb 2014-ben kerülhet a boltok polcaira, a bejelentéskor azonban csak PC-ről és PlayStation 4-reől esett szó. A napokban zajló E3-on a fejlesztők is jelen vannak, ahol elárulták, hogy a Xbox One-ra is elkészül a játék.
"Izgatottak vagyunk, hiszen több elismert fejlesztő mellett mi is részesei lehetünk az ipar egészét érintő történelmi lépésnek. Nagy varázslat van az új Witcher játék és az Xbox One között, ezt már a fejlesztői környezet kézhezvétele után azonnal éreztük. Megadatott a lehetőség, hogy az új konzolgeneráción újfajta szerepjáték élményt mutassunk be, a sorozat történetében először áll módunkban nyitott világba helyezni a cselekményt. Biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk valami földrengetőt letenni az asztalra, és remélem, hogy az alapján, amit ma bemutattunk, ti is így látjátok." - nyilatkozta Adam Badowski, a CD Projekt RED feje, akihez csatlakozott a fejlesztés vezetője, John Mamais is - "A Microsoft fantasztikus technológiát alkotott meg, mi pedig nagyon izgulunk, hiszen végre megmutathatjuk, hogy valójában micsoda potenciál rejlik a REDengine 3-ban. Nincsenek határok, technológiai megkötések, a hardver nyers ereje és a mi kreativitásunk révén lélegzetelállító látványt és példátlan játékmenetet hozhatunk össze."
A The Witcher 3: Wild Hunt tehát 2014-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A jelenlegi konzolgenerációról továbbra sem esett szó. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Witcher 3: Wild Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 3: Wild Hunt

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló