Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spiral Groove Bundle az Indieroyale kínálatában

A csomagban öt játék szerepel, köztük a Sniper Elite V2 is. Az ötödik játék zsákbamacska.

2013.06.27. 14:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes játékokat gyűjtött csokorba az Indieroyale oldala, amelyet Spiral Groove Bundle névre kereszteltek. A csomagban öt játék található:
A Gatling Gears egy felülnézetes akciójáték, amelyben egy robotot irányíthatunk, feladatunk pedig megvédeni birodalmunkat. A játékot a Vanguard Games fejlesztette.

A második a Bloody Trapland, egy oldalnézetes ügyességi játék, amelyben négy macska kalandjait ismerhetjük meg. A játékmenet a négyfős kooperatív módra épül, barátainkkal több, mint száz pályát teljesíthetünk három különböző játékmódban.

A harmadik a Rebellion 2003-as akciójátéka, a Judge Dredd: Dredd vs. Death, amelyben a képregényből (és az eredetileg Stallone főszereplésével készült mozi által) ismert igazságosztó kalandjait élhetjük át.

A csomag legvonzóbb darabja a Sniper Elite V2 lehet, amely szintén a Rebellion stúdiójában készült. A világháborús környezetben játszódó alkotásban egy mesterlövészt irányítunk, egy-egy pontos lövésünk után röntgen módba vált a kamera, így szemlélteti a játék, milyen pusztítást végez lövésünk az áldozat testében.

Az ötödik játék igazi zsákbamacska, nem lehet tudni, hogy mi lapul a csomagban. Az Indieroyal ajánlatát érdemes gyorsan megfontolni, ugyanis elég sajátos rendszerben működik az oldal. Minél többen döntenek a vásárlás mellett, annál magasabbra kúszik a csomag ára, amely 4 és 5 euró között jár. Még bő hat és fél nap áll a rendelkezésetekre. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló