Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us The Last of Us

3,1 millió eladott The Last of Us - nyerj pólót!

Három The Last of Us póló vár a hírhez hozzászóló olvasóinkra.

2013.07.09. 10:50 | Dino | kategória: Játék

Az Uncharted széria fejlesztői nemrég megmutatták, hogy a túlélőhorror műfajban is kiemelkedőt tudnak alkotni. A Naughty Dogtól a The Last of Us június közepén jelent meg, az azóta eltelt pár hét alatt pedig már több mint 3,1 millió példányt adtak el belőle. A játék tehát nemcsak a kritikusoktól kapott jó értékeléseket (mi 9 ponttal és PlayDome TOP éremmel jutalmaztuk), hanem a játékosok körében is népszerűnek bizonyult.
A hírhez kapcsolódóan egy gyors nyereményjátékot is hirdetünk: a Sonytól három The Last of Us póló érkezett (S, M és L méretben, piros színben, rajtuk a játék címével), ezeket lehet megnyerni. A feladat pedig egyszerű: a hírhez kommentelj bármit, jelezve azt is, hogy melyik méretű pólót szeretnéd megnyerni. Péntekig, július 12-én déli 12 óra 12 percig várjuk a hozzászólásokat (és közben Facebook oldalunkra is kiterjesztjük majd a játékot, még nem késő feliratkozni ott se). Az itteni hozzászólásai számától függetlenül mindenki egyszer kerül majd a kalapba (illetve a facebookos kiegészítéssel lehet növelni majd az esélyeket). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us

hozzászólások (56)

balays82
balays82 2013.07.12. 16:06
Szerintem csak te nem.:-)
GustyX
GustyX 2013.07.12. 16:13
Ez nem fórum játék, hanem az oldalé volt. Mondjuk én sem bánnám, ha több nyereményjáték lenne az "ős fórumozóknak" (a keménymagnak:D). Ahogy azt sem, hogy mindenféle válaszok és facebookos likeolj kommenteljhozzászólj nélkül van ilyen játék. Ami viszont feltűnt, hogy a játék végét követően pár percen belül volt eredmény.

Ha már vége, akkor:
LoviTommy#1: kivéve ha CoD:D
Dino
Dino 2013.07.12. 16:14
Raistlin666: Ott van ő is.
Azért, mert valaki nem ír a fórumban, vagy csak a játék kedvéért regisztrál, nekünk ugyanolyan fontos, hiszen egyrészt lehet rendszeres olvasó attól még, hogy nem ír a fórumba (nem egyszer látok olyat egy-egy játék eredményhirdetésénél, hogy valaki nem aktív a fórumon, mégis a 2000-es évek első feléből van regisztrációja), másrészt meg lehet, hogy pont a játék után válik rendszeres olvasónkká. Ettől függetlenül egy-egy alkalommal szokott olyan is lenni, hogy például több ajándékból az egyiket kizárólag olyannak hirdetjük meg, akinek min. x hozzászólása van, most nem volt ilyen.
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.07.12. 19:06
wow, köszi 8-) Ma még melóból írni akartam 12.11-kor egy utolsó "M-est akarok" hsz-t de túl nagy hajtás volt :D

Gusty: Az inkább a hárommillió légy esete :P;-)
Kristályszív
Kristályszív 2013.07.18. 17:49
Az durva, akkor a bevétele mindenképp már filmipari kategóriájú, nem csak a cinematicjai. :D
ajánlott olvasnivaló