Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Precinct - új játékon dolgoznak a Police Quest készítői

Precinct címmel készül a hagyományos point 'n' click kalandjáték, amelynek témáját ezúttal is a rendőrség munkája adja. A fejlesztők a Kickstarteren kezdtek gyűjtésbe.

2013.07.17. 15:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2008-ban megszűnt Sierra Entertainment megannyi mára klasszikussá vált játék kiadásáért - és gyakran fejlesztéséért - felelt. Ezek közé tartoztak a különféle Quest kalandjáték sorozatok is, amelyek a fantasytől a sci-fi vonalig sok műfajt lefedtek. Ezek közül is az egyik legismertebb a Police Quest sorozat volt, amelynek első része 1987-ben jelent meg. Ezt a következő közel húsz évben további kilenc rész követte, bár a SWAT játékokat már inkább szellemi örökösnek illik tekinteni, nem egyenes folytatásnak.
Jim Walls és Robert Lindsley, a széria megálmodói bejelentették, hogy ismét a rendőrös témát szeretnék megragadni, és belefogtak a Precinct fejlesztésébe. A hagyományos point 'n' click kalandjátékok táborát erősítő alkotás főhőse Maxwell Jones járőr lesz, mi pedig betekintést nyerhetünk általa a rendőrök napi munkájába.
"Az eredeti Police Quest sorozathoz hasonlóan a Precinct is a rendőrök mindennapi munkáját mutatja be. Napjaink technológiájának és fejlesztői eszközeinek hála, végre olyan játékot készíthetünk, amilyet mindig is akartunk. Szeretnénk, ha a Precinct újraértelmezné a hagyományos kalandjátékok élményét egy lebilincselő rendőr történetet megismertetve a legújabb játékos generációval." - nyilatkozta Walls, aki azt is elárulta, hogy a kaland Fraser Canyon városában fog játszódni. A történeten igazi hollywoodi tehetségek dolgoznak, és valós rendőrségi ügyek adják az alapját.
A tervek szerint a kalandjátékok terén manapság egyre népszerűbb epizodikus megoldást választják, így a teljes sztori öt részen keresztül bontakozhat ki, amelyek közül a legelső rész bő egy év múlva, 2014 harmadik negyedévében jelenne meg PC-re. Ugyanakkor a fejlesztőknek egyelőre anyagi támogatásra van szüksége, így a Kickstarterhez fordultak. Az elsődlegesen kitűzött cél az 500 000 dollár, de ennél magasabb összeg esetén nem zárják ki a PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatokat sem, hosszabb játékidőt, több karaktert, valamint részletesebb játékmenetet és gazdagabb látványvilágot ígérnek. A játék Kickstarter oldalát errefelé találjátok. ■

Precinct
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Precinct

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló