Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC-re is jön a Deadly Premonition: Director's Cut

A nyitott világban játszódó horror-akciójáték kibővített változata eddig kizárólag PlayStation 3-ra volt elérhető, ám hamarosan PC-re is tiszteletét teszi. Ráadásul több extrával felturbózva teszi ezt.

2013.07.18. 16:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rising Star Games bejelentette, hogy az eddig PlayStation 3 exkluzívként ismert Deadly Premonition: Director's Cut hamarosan PC-re is megjelenik. Az eredeti játék 2010-ben jelent meg Japánban PS3-ra és Xbox 360-ra, ám a rendezői változat már csak a Sony konzoljára volt elérhető. A PC-s változat a következőket kínálja majd:

  • meglepetés küldetés a játék rendezőjétől, Hidetaka 'Swery' Suehirotól
  • részletesebb grafika, élesebb textúrák
  • áttervezett irányítás, amely még jobb harcokat ígér
  • későbbi DLC-k, amelyek segítenek megérteni az eredeti történetet
  • PC exkluzív DLC-k

A történet főszereplője Francis York Mogan különleges ügynök, akit Greenvale városába küldenek, hogy egy titokzatos gyilkosság ügyében nyomozzon. A PC-s változat egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de az ígéretek szerint hamarosan számíthatunk rá. ■

Deadly Premonition: The Director's Cut
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Deadly Premonition: The Director's Cut

hozzászólások (16)

GustyX
GustyX 2013.07.18. 21:03
A FC3 szerintem nagyon szép! A színvilága nekem sokkal jobban tetszik, mint pl. bármely Cryszar fotorealisztikus megjelenése.

Bár amiért posztolok: Naruto Ninja Storm 3, Brütal Legend, Ace Combat, Castlevania 1....

Kifejezetten tetszik ez a tendencia:)

Aztán lehet lesz még Injustice, Halo 3 is, meg még ki tudja. Egy RDR-ben reménykedem én is, de ha nem, hát nem.
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.07.19. 09:54
Haloban kételkedek, a Microsoft előbb fogja befagyasztani a poklot, mint azt a néhány exkluzív szériáját átportolni. Injustice azonban valószínű, valaki már szúrt ki pc-s portra utaló tételt a francia Amazonon, ha jól emlékszem.

A tendencia amúgy szerintem is a generációváltáshoz köthető. Egy nagylelkűen agyonbővített pc-s port valószínűleg egyszerűbben kivitelezhető, mint felturbózni a játékot a következő generációra. Az általad felsorolt címek mindegyike vagy nem söpört be kellő sikert konzolon, vagy még nagyon új/a közeljövőben jön folytatása, így elég szép summa várható belőlük, ami elé akadályt gördítene az, hogy az emberek többsége szép lassan váltanak majd új konzolokra, és az előző generációs játékok már közel sem profitálnak majd akkorákat. Aki tudja/fontosnak találja, az menti a címeit a mostani konzolokról, hogy még egy bőrt lehúzhasson róluk.
GustyX
GustyX 2013.07.19. 09:59
Igen, itt én voltam:D
gregmerch
gregmerch 2013.07.19. 11:51
A Halo-t a MS jó érzékkel akkor dobja rendszerint Pc-n is piacra, ha el akarja adni a legújabb oprendszerét. Majd tesznek bele Win 8.1-es exkluzív feature-öket, amelyek kihasználják a DX 11.2-t, és bundleba adják a játékot a Windowshoz, és/vagy hardverekhez (pl. GPU-khoz). EZ volt a Halo 2 és a Win Vita esetében is. Vagy csinálnak valami Pc exkluzív x.5-ös részt, ami kronológiailag beékelődik valahova az alap szériába (azt hiszem ilyesmiről már mi is írtunk, de mintha az nem FPS lett volna).

Én örülök, hogy egyre több játék jut el a konzolokról a jó öreg Pc-re is. Egyfelől a kőkemény Pc-s tábor is megtapasztalhatja, hogy nem is annyira rosszak azok a konzol exkluzív címek, másfelől bővül a Pc kínálata, színvonalas játékokkal.

Valóban egyszerűbb ráncfelvarrni egy játékot, mint teljesen újat készíteni, és nyilvánvalóan az eladások növelését célozza az ilyen húzás, de ebben nincs semmi kivetni való, szerintem. A Pc durván elhúzott a régi, mára 7-8 éves konzolgenerációtól, és az utóbbi években az asztali masinák (főleg a PS3) izzadtak is már a játékok alatt, melyek így is a Pc-s verziók lebutított látványvilágú portjai voltak általában. Szépek voltak (illetve azok ma is) ettől függetlenül, de aki ismer több portot is egy-egy alkotásból, az pontosan tudja, mekkora különbség van pl. a Bioshock: Infinite Pc-s és XB360-as verziója között - hogy csak egy példát említsek. Kicsit úgy éreztem mostanában, hogy a Pc direkt nem lép túl a jócskán lemaradt konzolok teljesítménye által meghatározott sztenderden (legalábbis nem számottevően), hogy eladható legyen egy játék. Hiszen ha a Pc-s verzió annyival szebb és jobb lett volna, a konzolpiac csúfosan elbukott volna. Valahogy a Pc-s hardver piac sem fejlődött látványosan, amit remekül példáznak az Intel processzorok. Az utóbbi 3 évben kijött i-jelű szériák teljesítménye között ugrásszerű, cserére hajlamosító vagy azt indokló különbség nincs. Nagyjából ugyanannyit tud egy i7-2600, mint egy i7-3770, vagy egy i7-4770 hasonló hardverkörnyezetben. A játékok szintjén nem látszik a különbség köztük, maximum tesztprogramokkal kimutatható módon és mértékben. Most, hogy jön a nagyon is időszerű új generáció, ami utoléri, illetve valószínűleg eleinte meg is haladja a csúcs pécék teljesítményét, majd a Pc-s hardverpark is beindul, már ami az ugrásszerű fejlődést illeti. És bizony kell ez a fejlődés, időről-időre, hogy előremozduljon a világ. És ami előremozdít, az jó - szerintem...

Hogy ne csak OFf legyen:
Nekem szemet szúrt ez a játék XB360 exkluzív korában is, ráadásul marha olcsó is az XBL boltban, de pont a grafikai hiányosságai miatt nem ruháztam be rá. Aztán a PS3-ast már megvettem, és habár ott sem orgazmikus a látványvilág, a játék nem tűnik rossznak. És igen, valóban durván hajaz a hangulata a Twin Peaks-re :-D...
GustyX
GustyX 2013.09.03. 08:11
November elején (2-3-4 körül) jön a játék.
ajánlott olvasnivaló