Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Új karakterek érkeznek a Mortal Kombat: Legacy második évadjában

A népszerű webes minisorozat idén második évadjával jelentkezik, amelyben nem csupán új karakterek bukkannak fel, de az elsőnél sokkal durvább jelenetekre is számíthatunk.

2013.07.20. 20:29 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

2011-ben jelent meg a Mortal Kombat: Legacy, amely remek időzítésnek számított a népszerű verekedős játék feltámasztása miatt is. A webes minisorozat nem kötődött különösebben a játékhoz, mindegyik epizód valamelyik karakter történetét mesélte el, de persze nem maradhattak el a látványos bunyók sem. Idén folytatódik a széria, a második évadban pedig új szereplők bukkannak fel. Megismerkedhetünk Ermac, Liu Kang, Kung Lao és Kenshi történetével is, ám az is kiderült, hogy Jeri Ryan nem tér vissza Sonya Blade szerepében, mivel túl elfoglalt. Várhatóan a harmadik szezonban számíthatunk rá legközelebb.
A készítők az új szereplők mellett a sokkal brutálisabb harcokra és véres kivégzésekre is komoly figyelmet fordítanak. A második évad várhatóan ősszel rajtol el, először a Machinima oldalán lesz látható (ahogyan az első szezon esetében is volt). ■

hozzászólások (1)

Fade
Fade 2013.07.21. 02:59
Jöhetne már. Az első évadban a Raidenről szóló rész volt a legjobb szerintem. : )
ajánlott olvasnivaló