Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wargaming hírek - új Total Annihilation és Master of Orion játékok készülhetnek

Bemutatták a World of Warplanes brit repülőit is.

2013.08.02. 13:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

15 éves fennállását ünnepli a Wargaming, akik ez alkalomból egy csomó friss bejelentéssel jelentkeztek. Talán a legfontosabb ezek közül, hogy a cég megszerezte a Total Annihilation és Master of Orion játékok jogait, ami azt jelentheti, hogy a neves stratégiai sorozatok új részt kaphatnak. Egy új Total Annihilation készülésének esélyét növeli az is, hogy a játék atyjának, Chris Taylornak a csapatát, a Gas Powered Gamest idén februárban vásárolta fel a Wargaming, egy májusi videóban pedig Taylor már beszélt arról, hogy egy új, ingyenesen játszható, erős PvP résszel rendelkező MMO-n dolgozik. A két franchise tervezett kihasználásáról egyelőre nem árultak el többet a Wargaming munkatársai, de az ügyvezető, Victor Kislyi nyilatkozata alapján úgy tűnik, régi kedvencei ezek a játékok, így feltételezhetően nem véletlenül szerezték meg hozzájuk a jogokat.
A Wargaming a texasi Austinban egy új irodát hozott létre, ahonnan ezentúl a nemzetközi fejlesztések koordinálását, elemzését és menedzsmentjét irányítják majd.
Végül egy játékhoz is érkezett egy új video: a World of Warplanes brit repülőgépeit tekinthetitek meg alább, a Spitfire-tól ("véletlenül" épp az azonos című The Prodigy szám szól alatta) a Blenheim F-en át a Javelinig. ■

hozzászólások (2)

VodevilX
VodevilX 2013.08.02. 19:12
De imádtam én a Total Annihilation-t annak idején! Igaz anno a Supreme Commander kimaradt alá való gép híján, de ilyen anyag jöhet!
Rigida
Rigida 2013.08.04. 21:34
a Wargamingtől inkább ne, de tényleg egy 15 éve működő fejlesztőbrigád egyedüli "érdemi" alkotása a World of Tanks is csak azért ilyen népszerű, mert nincs konkurenciája, nekem a bejött a Total Annihilation de sztem ezzel az új részével inkább nem szeretnék játszani...
ajánlott olvasnivaló