Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Független alkotások a Good Old Games kínálatában

A Divinity: Dragon Commander, Spelunky és Papers, Please került a népszerű online áruház kínálatába.

2013.08.11. 19:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Good Old Games oldalát nem kell bemutatni senkinek, hiszen napjaink egyik legkedveltebb online áruháza. Sikerét részben az igazi klasszikusok napjaink operációs rendszerein is működő változatainak, valamint a mindenféle másolásvédelmi rendszer nélküli játékoknak köszönheti. Az utóbbi időben egyre több új játék is felkerül a kínálatba, a napokban három független stúdió alkotásával bővült a lista.
A Divinity: Dragon Commandert a Larian Studios készítette, és az elmúlt hónapokban rengeteg anyagot tettek közzé a fejlesztők. A címből már sejthető, hogy a történet középpontjában ezúttal a sárkányok állnak.
A Spelunky egy oldalnézetes ügyességi játék, amelyet a Mossmouth fejlesztett. Érdekessége, hogy minden pálya véletlenszerűen generálódik, így minden újrajátszásnál új kihívásokra számíthatunk.
A Papers, Please grafikája a régi idők hangulatát idézi. A kalandjáték története egy bevándorlási tisztről szól, vagyis az lesz a feladatunk, hogy a fiktív ország, Arstotzka határait átlépőket ellenőrizzük. Ám az ártatlannak tűnő külföldi munkavállalók között bizony kémek és terroristák is megbújnak, mi pedig csak az általuk benyújtott okmányok tanulmányozása révén szűrhetjük ki őket. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló