Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb független horrorjáték - készül a Hybris

Ügyességi és kalandjáték elemeket is tartalmaz a független Monsters csapatának játéka.

2013.08.12. 12:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A független Monsters stúdió bejelentette, hogy készül a Hybris, amely a horrorjátékok táborát fogja gazdagítani. Műfaját tekintve érdekes egyvelege lesz a kalandjátékoknak és az ügyességi játékoknak.
"A Hybris egy pszichológiai fejtörős-ügyességi játék, amely sötét világával álmaidban is kísérteni fog. Ahogy a túlélésért küzdesz, egyre mélyebbre hatolsz a saját szívedbe és lelkedbe, ahol rádöbbensz a kimondhatatlan igazságra." - olvasható a fejlesztők jellemzése.
A történet főszereplője Kevin, egy kisfiú. Amióta az eszét tudja, magányban él, amin nem segít, hogy szülei állandóan veszekednek. Hogy elmeneküljön az otthoni dolgok elől, imád felmenni a hegyre, ahol nyugodtan kipihenheti az élet nehézségeit. Ám egy éjjel különös fényt vesz észre, ami megváltoztat mindent. A játékmenet fontos része lesz a környezetünk alapos átvizsgálása, mivel máshogyan nem tudjuk majd megoldani a fejtörőket.
Bár célplatformokat egyelőre nem jelöltek meg a készítők, az biztos, hogy csak 2014-ben jelenhet meg a játék. A bejelentés mellé az első néhány kép is megérkezett. ■

előző
következő
Újabb független horrorjáték - készül a Hybris
Újabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a Hybris

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló