For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb független horrorjáték - készül a Hybris

Ügyességi és kalandjáték elemeket is tartalmaz a független Monsters csapatának játéka.

2013.08.12. 12:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A független Monsters stúdió bejelentette, hogy készül a Hybris, amely a horrorjátékok táborát fogja gazdagítani. Műfaját tekintve érdekes egyvelege lesz a kalandjátékoknak és az ügyességi játékoknak.
"A Hybris egy pszichológiai fejtörős-ügyességi játék, amely sötét világával álmaidban is kísérteni fog. Ahogy a túlélésért küzdesz, egyre mélyebbre hatolsz a saját szívedbe és lelkedbe, ahol rádöbbensz a kimondhatatlan igazságra." - olvasható a fejlesztők jellemzése.
A történet főszereplője Kevin, egy kisfiú. Amióta az eszét tudja, magányban él, amin nem segít, hogy szülei állandóan veszekednek. Hogy elmeneküljön az otthoni dolgok elől, imád felmenni a hegyre, ahol nyugodtan kipihenheti az élet nehézségeit. Ám egy éjjel különös fényt vesz észre, ami megváltoztat mindent. A játékmenet fontos része lesz a környezetünk alapos átvizsgálása, mivel máshogyan nem tudjuk majd megoldani a fejtörőket.
Bár célplatformokat egyelőre nem jelöltek meg a készítők, az biztos, hogy csak 2014-ben jelenhet meg a játék. A bejelentés mellé az első néhány kép is megérkezett. ■

előző
következő
Újabb független horrorjáték - készül a Hybris
Újabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a HybrisÚjabb független horrorjáték - készül a Hybris

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.