Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Év elején érkezik a Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

A játékhoz még tavaly nyáron gyűjtöttek pénzt a Kickstarteren, mára pedig az Atlus vette szárnyai alá a projektet.

2013.08.29. 17:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Big Finish Games tavaly nyáron a Kickstarteren igyekezett anyagi támogatáshoz jutni az akkor még csak Project Fedora címet viselő játékukhoz. A kampány végül sikerrel zárult, a kitűzött 450 ezer dollár helyett közel 600 ezer jött össze. Ma az is kiderült a játékról, amely idő közben a Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure címet kapta, hogy az Atlus gondozásában jövő év elején fog megjelenni.
"A Tex Murphy franchise kétségkívül nagy népszerűségnek örvend az Atlus háza táján, többségünk már az előtt is Tex játékokkal játszott, hogy videojátékos karrierünk elkezdődött volna. Az Atlus örömmel nyújt segítséget egy olyan fejlesztőnek, amely piacra szeretné dobni remek játékát, szeretnénk új életet vinni a klasszikus sorozatba. Reméljük, hogy nosztalgikus élményt nyújt majd a Tex Murphy rajongók számára, ahogyan bízunk abban is, hogy a fiatalabb generáció is megismerkedhet ezzel az egyedi humorral." - nyilatkozta Bill Alexander, az Atlus vezetője.
A Tex Murphy sorozat legutolsó tagja még 1998-ban jelent meg, így valóban nagy lehet a rajongók közötti generációs szakadék. Az új játékból még júniusban megjelent egy rövid kedvcsináló, amelyet lent meg is tekinthettek. ■

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló