Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tavasszal jön az Enemy Front

Az évek óta készülő világháborús játék menet közben fejlesztőt és műfajt is váltott, de a jelek szerint végül mégiscsak révbe ér.

2013.09.01. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2011-ben jelentette be a City Interactive, hogy Stuart Black vezetésével készül az Enemy Front. A világháborús akciójáték alatt a CryEngine 3 dolgozik, vagyis a látványra jó eséllyel nem lehet majd panasz. Érdekesség, hogy tavaly Black kiszállt a fejlesztésből, amelyet végül az a Raphael van Lierop vett át, aki a Far Cry 3-on is dolgozott. A játék műfaja is változott valamennyit, most már egy nyílt világú alkotásról beszélhetünk, ahol a játékos feladata az ellenséges vonalak mögött megakasztani a náci háborús gépezetet. A küldetések is változatosnak ígérkeznek, hiszen részünk lesz szabotázs akcióban, orgyilkosságban, kémkedésben és persze frontális támadásban is. Kalandjaink során megfordulunk majd francia, norvég, görög és lengyel területeken is.
Egyelőre pontos megjelenési dátumot nem kapott az Enemy Front, de az biztos, hogy leghamarabb 2014 tavaszán jelenhet meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Enemy Front
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Enemy Front

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló