Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Hamarosan folytatódik az Alagutak regénysorozat

Roderick Gordon és Brian Williams eredetileg trilógiának szánta a történetet, ám az akkora sikert aratott, hogy a folytatás mellett döntöttek.

2013.09.06. 07:00 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Hosszabb kihagyás után folytatódik Roderick Gordon és Brian Williams Alagutak-sorozata a negyedik résszel: jelenik meg Vissza a felszínre című kötet. Az eredetileg trilógiának induló sorozat nagy sikert aratott világszerte és hazánkban is a 2000-es évek végén, a szerzőpáros pedig folytatta a könyvek írását, ráadásul 2014-ben úgy tűnik, hogy bemutatásra kerül az első részből forgatott mozifilm, amit Mikael Hafström (1408, A rítus) rendez.
A Belső Földben, a Föld legeslegbelsejében idilli világ várja Willt, Elliottot és dr. Burrowst: régen kihalt állatfajok, zöld fényben vibráló növényvilág, egy örökké ragyogó nap és egy ősi nép titokzatos piramisai. Miután a kis csapat megszerezte a Domínium vírust a Rebecca ikrektől, abban a hitben ringatják magukat, hogy sikerült végleg elhárítani az emberiséget fenyegető veszélyt. Fogalmuk sincs azonban arról, mi zajlik eközben a felszínen: hogy Drake egyedül veszi fel a harcot a styx-ügynökökkel a Felvilágban, hogy Chestert túszul ejti egy számkivetett, bomlott elméjű kolónialakó, és hogy már az ő nyomukban is regulátorcsapatok lihegnek. Ahogy arról sem tudhatnak semmit, hogy a Fekete Fénnyel az öntudatlanságig kezelt Mrs. Burrows elméjének legrejtettebb zugában éppen egy új személyiség születik.
A regény hazánkban szeptember 12-én kerül a boltok polcaira. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló