Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Magyar nyelven érkeznek a Wonderbook legújabb játékai

A Harry Potter rajongók a Bájitalok könyvének örülhetnek, míg a másik játék a dinoszauruszok világát ismerteti meg a gyerekekkel.

2013.09.18. 11:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb két játékkal bővül a Sony tavaly bemutatott PlayStation kiegészítője, a Wonderbook. Ráadásul mind a Book of Potions (Bájitalok könyve), mind a Walking with Dinosaurs (A dinoszauruszok nyomában) magyar nyelven kerül a boltok polcaira valamikor az év végén.
Előbbi a Harry Potter rajongóknak lehet kedves, a Book of Spells folytatásának is tekinthető. A varázslótanoncok a bájitalkészítés fortélyaival ismerkedhetnek meg, az órákat egy elvarázsolt kertben tartják, amelyen Zygmund Budge varázsló kíséri végig a játékosokat.
A Walking with Dinosaurs a BBC Worldwide és a Sony közös játéka, amely az őskori élővilággal ismerteti meg a gyerekeket. A BBC azonos nevű dokumentumsorozatán alapuló dinoszaurusz sétában ősmaradványok darabjait kell összeilleszteni a továbblépéshez. A játékosok utuk során találkozhatnak a történelem legnagyobb és legfélelmetesebb ragadozóival, és bepillanthatnak a vad élet-halál harcok világába. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló