Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Októberben rajtol a Uplay 4.0

A Ubisoft saját online kliense jövő hónapban kapja meg legújabb változatát, amely már a következő generációs konzolokon is elérhető lesz.

2013.09.20. 14:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokan próbálták lemásolni a Steamet, de ez igazán eddig senkinek sem sikerült. A Ubisoft saját kliensét is tekinthetjük egy ilyen próbálkozásnak, ám a játékosok többnyire negatív véleménnyel vannak róla. A fejlesztők októberben indítják útjára a rendszer legújabb változatát, a Uplay 4.0-t, amely továbbfejlesztett letöltés vezérlőt is kap. Elérhető lesz az autopatch funkció, valamint kapunk beépített Twitch klienst is, valamint felújított közösségi oldalt is, ahol naprakészen kísérhetjük figyelemmel barátaink tevékenységét.
A Ubisoft azt is bejelentette, hogy az új rendszer már a következő generációs konzolokra is elérhető lesz, így PlayStation 4-re és Xbox One-ra azokkal együtt jelenik meg. A francia kiadó ősszel megjelenő játékai (mint az Assassin's Creed IV: Black Flag, Just Dance 2014, The Crew, Watch_Dogs) is támogatni fogják már az új Uplayt. ■

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2013.09.20. 15:08
Kurjantsunk együtt Halleluját! Ennél retekebb programmal még nem találkoztam. Ráadásul az igazi pofára esés akkor történt, amikor megvettem Steam-en a Trials Evolution Gold-ot, elindítom, majd ezzel együtt az Uplay is elindul. Ez mi a franc? Fasz kivan már azzal, hogy egyszerre kell a gépemen lennie Steam, Uplay, GFW és s Rockstar Social Club-nak, bár a Steam-et szeretem.
fZolee
fZolee 2013.09.20. 17:35
Ezekkel a progikkal azt erik el pl nalam, hogy bar megvan az eredeti, megis inkabb a torrent verzioval jatszok, mert nem kell 65462 programot elinditani mellette es nincs autoupdate amit ki kell varni.
ajánlott olvasnivaló