Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes PlayStation 4 exkluzív lesz a Deep Down

A Capcom megdöbbentő bejelentéssel zárta a játék bemutatóját az idei Tokyo Game Show-n

2013.09.22. 09:40 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Játék

A Dragon's Dogma sikeresen bizonyította, hogy a Capcom, még ha az utóbbi időben nem is a legsikeresebb és legnépszerűbb kiadók sorába tartozott (a többség még emlékezhet a lemezen tárolt DLC miatti vitákra), képes addiktív, hangulatos és minden szempontból remekül eltalált játékokat kihozni, a tőle megszokott műfajokon túl is.
Éppen ezért, amikor a PlayStation 4 bemutatóján villantottak egy rövid demót meseszép grafikával, páncélos lovaggal, sötét barlanggal és tűzokádó sárkánnyal, a rajongók többsége elsőre abban reménykedett, a Dogma folytatását készítik be az új konzol nyitócímei közé. Nem ez történt, de a bemutató nem is sima techdemó volt, mint ahogy azt később sokan hitték. A játék címe Deep Down, gőzerővel készül, hogy nem sokkal a PlayStation 4 megjelenése után a játékosok kezébe kerülhessen, a héten lezajlott Tokyo Game Show-n pedig a Capcom nem csak hosszú játékmenet videókat mutatott, és élő streamet tett elérhetővé a világ többi része számára, hanem infókkal is alaposan ellátta a kiéhezett rajongókat.
Kiderült például, hogy az első képek ellenére a játék kőkemény poszt-apokaliptikus sci-fi/fantasy hibrid lesz, a sötét barlangok, amelyeket hős lovagunk bejár, nem egy mesebeli birodalomhoz tartoznak majd, hanem New York városához, i.sz. 2094 sötét évéből. Műfaj szerint online RPG, az egyes barlangokat a játékosok a Warframe-hez/Left 4 Dead-hez hasonlóan közös erővel is kifoszthatják, elsőként fogja használni a Capcom új, Panta Rhei névre keresztelt next-gen motorját, és ami a legfontosabb, free-to-play címnek készül. A nyílt béta a PlayStation 4 februári japán megjelenése körül lesz elérhető. ■

Deep Down
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Deep Down

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló