Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

Contrast

Az árnyékokkal operál a hangulatos és ötletes játék.

2013.09.27. 12:52 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2013

Az 1920-as évekbe visz minket a Compulsion novemberre várható játéka, a Contrast. A program már az első trailerrel megfogott, a film noir inspirálta környezet és az árnyékokkal ötletesen operáló játékmenet igen jópofának tűnt, így kíváncsian ültem be a fejlesztők gamescomos prezentációjára.

Contrast

A játék egyik főszereplője Didi, egy kilencéves kislány, akit apja magára hagyott az anyjával, Kattel. Az anya kabarétáncosnő, aki munkája miatt kénytelen sokat egyedül hagyni lányát. Didi mindezt egy képzeletbeli baráttal, Dawnnal kompenzálja, akinek van egy különleges képessége: be tud lépni az árnyékok közé, így számos feladat megoldásához ezt kell bevetnünk majd. A játék során Dawnt irányítjuk, miközben próbáljuk megtalálni az állítólag visszatért apát, és segíteni neki, hogy tervéhez – egy cirkusz indításához – meggyőzze Vincenzót, a neves mágust.

Contrast

A hangulat megteremtésének fontos eszköze a játékban egyrészt a zene, amely részben a jazzből merít (Laura Ellis jazzénekesnő is közreműködik a zenei anyag felvételében), másrészt pedig az art deco stílusú környezet. Dawnnal egyetlen gombnyomással átléphetünk az árnyékokba, így például miután beállítottuk egy helyen a reflektorokat, az árnyékokon ugrálhatunk fel a magasban lévő célpontra.

Contrast

A Contrast PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elkészül, a PS4 launch környékén pedig a Sony új konzoljára is megjelenik. ■

Contrast
Contrast
A játékhoz kapcsolódó legutóbbi cikkek, hírek

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló