Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Opcionális lesz a modern idők megismerése az új Assassin's Creedben

Az új részben is lesznek a modern időkben játszódó fejezetek, amelyek teljes megismeréséhez öt órára lesz szükségünk.

2013.10.08. 17:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az előző epizóddal a sorozat eddigi főszereplője, Desmond kiszállt, a fejlesztők az Assassin's Creed IV: Black Flagben sem hagyják ki a modern időket a történetből. A hamarosan megjelenő új epizódban az Abstrego egyik kutatóját alakítjuk majd, aki egyfajta tesztként lép be Edward Kenway emlékeibe. Ám Ashraf Ismail, a játék rendezője elárulta, hogy bőven akad majd tennivalónk az Abstrego irodáiban is.
"Összességébe, ha mindent ki akarsz próbálni a napjainkban játszódó részekben, megtalálni mindent, feltörni minden számítógépet, bejutni minden helyiségbe, az legalább három-öt órát vesz majd igénybe. A fő cselekmény, amelyet mindenképpen végig kell csinálnod, nagyjából 20-25 perc alatt kivitelezhető lesz. A sztori során öt alkalommal biztosan el kell hagynod az Animust, ilyenkor átlag három-négy percet kell csak kint töltenünk." - magyarázta Ismail.
A modern időkben játszódó rész továbbra is a háttértörténet továbbgördítését szolgálja, többek között megtudhatjuk belőle, hogy az Abstrego miért is akar Edward Kenway életében turkálni. Ugyanakkor a fejlesztők nem erőltetik a középpontba ezeket a fejezeteket.
"Igyekszünk lényegre törőre készíteni ezeket a részeket, mivel tisztában vagyunk vele, hogy vannak játékosok, akik nem rajonganak a modern korban játszódó fejezetekért, de ez rendben is van. Nem kell szeretni, de ettől még a sorozat része. Azoknak a játékosoknak, akik szeretik, számos szórakoztató, de opcionális tartalommal töltjük meg. Rajtad áll, hogy élsz-e vele vagy sem."
Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a történet (mármint a teljes sorozat történetének) teljes megértéséhez érdemes időt szánni az iroda felfedezésére. A feltört számítógépekből azt is megtudhatjuk, mi történt pontosan Desmonddal a harmadik rész után. Az irodában ismert személyiségek hasonmásaival futhatunk össze, valamint a Ubisoft számtalan apró utalást és poént elrejtett a való világgal és a videojáték-iparral kapcsolatban.
Az Assassin's Creed IV: Black Flag PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra november 1-én, míg PC-re és a következő generációs konzolokra november 22-én jelenik meg. ■

Assassin's Creed IV: Black Flag
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed IV: Black Flag

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló