Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect: Andromeda Mass Effect: Andromeda

Képek a Mass Effect 4 fejlesztéséről

Bár a játékot még hivatalosan be sem jelentették, gyakorlatilag nyílt titok a fejlesztése.

2013.11.09. 11:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sheppard kalandja lényegében a harmadik résszel lezárult, de afelől senkinek nem lehettek kétségei, hogy a BioWare és az EA nem hagy sokáig parlagon heverni egy olyan sikerszériát, mint a Mass Effect. Arról már rengeteg pletyka és hír látott napvilágot, hogy vajon milyen irányba fog folytatódni a sci-fi történet, egyesek már most rebootért, remake-ért, esetleg előzménytörténetért kiáltanak. De egyelőre nem tudni, mik a tervek a Mass Effect 4-gyel kapcsolatban.
A stúdióban november 7-ét N7 napnak minősítették (ez a játékból ismert kódjel), és ennek örömére néhány érdekes képet tettek közzé a Twitteren. Ezeken a fejlesztőket láthatjátok munka közben. Nézzük sorrendben!
Az első képet Michale Gamble tette közzé, a leírás pedig így szól: "A nyakunkon a Mass Effect következő fejezete!" A második kép Yanick Roy nevéhez fűződik, aki az előző gondolatot folytatta: "...új karakterekkel, akiket megszerethetünk...". Őt követte Gary Stewart: "...új ellenségekkel nézhetünk szembe..." A sort pedig Manveer Heir zárta: "...és új világokat ismerhetünk meg!"
Egyelőre tehát továbbra is marad nyílt titok státuszban a Mass Effect 4 fejlesztése, de a mostani képek alapján nem kizárt, hogy rövid időn belül megtörténik a hivatalos bejelentés is, és akkor végre letisztul a kép, mire is készülnek a BioWare-nél. ■

Mass Effect: Andromeda
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect: Andromeda

hozzászólások (1)

-T0ng-
-T0ng- 2013.11.09. 12:09
Az IGN-en végignéztem a képek "elemzését", ami inkább egy vajon mi lehet a képen videó volt. Érdekes ötletek születtek, mindenesetre én kíváncsian várom, hogy merre folytathatják a dolgot:)
ajánlott olvasnivaló