For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wasteland 2 Wasteland 2

Wasteland a Steamen és a GoG-on

A klasszikus szerepjáték hamarosan a Steamen és a Good Old Games oldalán is elérető lesz, hála a második rész fejlesztőinek.

2013.11.09. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan egy igazi klasszikussal bővül a Good Old Games kínálata, bár ez náluk megszokott jelenség. Az viszont érdekesebb, hogy az 1988-as Wasteland a Steam kínálatában is megtalálható lesz. Mindez a második részt fejlesztő inXile csapatának köszönhető, akik hónapokkal ezelőtt megállapodtak a kiadási jogokat birtokló Electronic Arts kiadóval. Az eredeti megállapodás még arról szólt, hogy az első részt a készülő folytatásba építve, annak menüjén keresztül érhetnék el a játékosok, ám idővel módosítottak ezen. Így hamarosan teljesen külön jelenik meg a klasszikus alkotás. Akik a Kickstarter kampány során támogatták a második részt, azok ingyen szerezhetik be a mai gépekhez igazított változatot.
"Ahogy arról már korábban is beszéltünk, az új kiadás előtt biztosak akartunk lenni benne, hogy a játék fut a modern gépeken és magasabb felbontásokon. Emellett kibővítettük a második rész zeneszerzőjének, Mark Morgannek néhány munkájával is, valamint megtalálható benne a kézikönyv és a mentési lehetőség. Magasabb felbontású képek kerültek bele, de a játékosok maguk dönthetik el, hogy a felskálázott változattal játszanak vagy az eredetivel." - nyilatkozta Brian Fargo.
A Wasteland 2 továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a fejlesztők még novemberre tervezik a béta rajtját. ■

Wasteland 2
A legutóbbi Wasteland 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.