Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-ot

Az Ascari versenypályán tartott kétnapos rendezvényen ismerhetik meg a játékot a résztvevők.

2013.11.22. 14:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint a PlayStation 3 egyik utolsó nagy exkluzív címével, kiemelten foglalkozik a Sony a Gran Turismo 6-tal. A játék december 6-án jelenik meg, de néhány nappal korábban, december 2-3-án egy rendezvény keretein belül mutatják be a résztvevőknek. Erre a spanyolországi Ronda városában, valamint az annak közelében fekvő Ascari versenypályán kerül sor. Ez egyébként a játékban is megtalálható lesz elképesztő pontossággal lemodellezve. A rendezvény résztvevői természetesen ki is próbálhatják majd a játékot, amelyben 1200 autó közül válogathatnak.
"Megtiszteltetés számomra, hogy a Gran Turismo legújabb részét itt indíthatjuk el." - emelte ki Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital elnöke és a széria megalkotója, aki hozzátette, hogy különösen nagy élmény számos meghatározó autógyártó partnerrel együtt az Ascari versenypályán megmutatni a vendégeknek a valódi és a virtuális vezetési élményt. A rendezvényen kizárólag a média képviselői vehetnek részt, de mindenki más élően követheti az eseményeket a játék hivatalos oldalán.
A játékról az elmúlt napokban két érdekes trailer is napvilágot látott. Az elsőben a GPS Visualizert nézhetitek meg működés közben, míg a másodikban az egyik Mercedes modell játssza a főszerepet.
További érdekesség, hogy még a hatodik epizód sem jelent meg, de máris szóba került a hetedik rész is. Yamauchi úgy fogalmazott ezzel kapcsolatban, hogy a legjobb forgatókönyv szerint már 2014-ben megjelenhet a játék PlayStation 4-re. Akik pedig amiatt aggódnának, hogy az eddigi epizódok között rendre 3-4 év telt el, azokat megnyugtatta, a PS4 sokkal könnyebbé teszi a fejlesztést, mivel nem kell a szoftvert a konzol korlátaihoz igazítaniuk. ■


előző
következő
Spanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-ot
Spanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-otSpanyolországban mutatják be a Gran Turismo 6-ot
Gran Turismo 6
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gran Turismo 6

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló