Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Gran Turismo 6-ban debütál az új BMW

A játékosok próbálhatják ki először a BMW M4 Coupét.

2013.12.15. 15:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tényleg nagy befolyással bír a Polyphony Digital sorozata, hiszen a napokban a legújabb részben, a Gran Turismo 6-ban debütált a legújabb BMW is. A BMW M4 Coupé csak 2014-ben kerül a szalonokba, de virtuális másával már most száguldozhatnak a játékosok, mivel egy frissítéssel elérhetővé vált a játékban. Az új epizódhoz a fejlesztők új szimulációs rendszert, aerodinamikai, felfüggesztés, és abroncs szimulációt terveztek, így a valóságnak megfelelően viselkedik az új autó is. A debütálás örömére egy verseny is indult, amely a BMW M4 Coupé Superlap nevet viseli és egészen december 26-ig elérhető.
"Nagyon izgalmas számomra, hogy a BMW M4 Coupé virtuálisan a Gran Turismo 6 játékban debütál. A BMW M4 Coupé az autósportra jellemző műszaki megoldásokat mintegy átviszi a versenypályáról a közutakra, és ezt a világ legmegerőltetőbb pályájának tartott legendás Nürburgring Nordschleife versenypályán megtett sok ezer kör tapasztalata tette lehetővé. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lesz vezetni a Gran Turismoban ugyanazon a pályán." - nyilatkozta Dr. Friedrich Nitschke, a BMW M GmbH elnöke, akihez csatlakozott Kazunori Yamauchi is - "Mindig csodálatos élmény életet lehelni egy vadonatúj autóba. Szeretném megköszönni a BMW-nek, hogy megbízott bennünk és rendelkezésünkre bocsátotta az összes szükséges adatot ahhoz, hogy kifejleszthessük a játékban a BMW M4 Coupét."
A Gran Turismo 6 kizárólag PlayStation 3-ra jelent meg december 6-án. ■

előző
következő
A Gran Turismo 6-ban debütál az új BMW
A Gran Turismo 6-ban debütál az új BMWA Gran Turismo 6-ban debütál az új BMWA Gran Turismo 6-ban debütál az új BMWA Gran Turismo 6-ban debütál az új BMW
Gran Turismo 6
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gran Turismo 6

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló