Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Így fest az Assassin's Creed Liberation HD

A játék jövő héten jelenik meg PC-re és konzolokra.

2014.01.09. 12:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Három kép bukkant fel a világhálón a készülő Assassin's Creed Liberation HD-ból, amely az eredeti PlayStation Vitás változathoz hasonlítja az új kiadást. A játék természetesen feljavított grafikával válik majd elérhetővé PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, az alábbi képeken a két változat közötti különbségeket nézhetitek meg. A megjelenés sincsen már messze, január 15-től lehet letölteni az online áruházakból. ■

előző
következő
Így fest az Assassin's Creed Liberation HD
Így fest az Assassin's Creed Liberation HDÍgy fest az Assassin's Creed Liberation HDÍgy fest az Assassin's Creed Liberation HD
Assassin's Creed III: Liberation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III: Liberation

hozzászólások (7)

gregmerch
gregmerch 2014.01.09. 14:09
Már a PSV 5"-os kijelzőjén is nagyon jól festett, és azon is HD hatást keltett (az 5"-on a HD 1/4-de a max. felbontás, ami az akkora kijelzőn bizony HD-nak hat). Én várom, és kíváncsi vagyok rá, hogy muzsikál a nagy gépeken. A PS4-es AC IV Aveline-es kiegészítője is nagyon jópofa, így pláne várom a nagygépes Liberation-t. És egyben bízom is benne, hogy nem néz majd ki gyengébben, mint a mellékelt képeken - Ubiékra ez eddig nem volt jellemző.
GustyX
GustyX 2014.01.09. 14:23
A Far Cry 3 esetében volt úgy.
balays82
balays82 2014.01.09. 15:12
Jogos, bár a Far Cry 3 esetében kis túlzással szinte az egész játék máshogy nézett ki az előzetes bemutatókon, mint a végleges formájában, itt meg csak nagyobb felbontásúakra kellett cserélni a textúrákat, meg berakni néhány extra tereptárgyat. Ez azért remélhetőleg sikerült nekik, csodát meg úgysem érdemes várni.
gregmerch
gregmerch 2014.01.09. 15:54
Az FC3 esetéről nem tudtam, de egy játékból nem is érdemes általánosítani. Azért arra mindenki készüljön fel, hogy amennyire "nagygépes" játékélményt nyújtott a program a PSV-n, valószínűleg annyira tűnik majd "kisgépesnek" az asztali konfigurációkon. Mondom ezt úgy, hogy nekem nagyon bejött a Liberation eredeti verziója, és továbbra is fenntartom, hogy ez az egyik játék, ami miatt érdemes beruházni egy PS Vitára. Nem ismerem persze az esetleges plusz tartalmakat, de sanszos, hogy főleg csak ráncfelvarráson fog átesni a játék - ahhoz viszont elég az AC IV jelenlegi motorjára átírni programot.
davkar9
davkar9 2014.01.09. 19:06
Ez már nagyon rókabőr.:-/ (naná, hogy megveszem:-D)

A grafikában inkább az az érdekes, hogy azon a kis vacok Vitán ilyen szép. A HD-s pedig... hát nem a black flaggel a szemünkben kell majd nekikezdeni.:-)
ajánlott olvasnivaló