Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

A Steamre is felkerül a Tom Clancy's Ghost Recon Online

A játék nyílt béta tesztelése régóta folyik, hamarosan újabb platformon válik elérhetővé a játék korai változata.

2014.01.15. 20:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már 2011-ben hallhattunk a Tom Clancy's Ghost Recon Online-ról, amelyet a Ubisoft a Future Soldier epizóddal párhuzamosan fejlesztett, vagyis fejleszt a mai napig. A játék 2012-ben lépett a máig tartó nyílt béta állapotba, amely során számos frissítés hozott kisebb-nagyobb változtatásokat. Hamarosan új platformon, a Steamen keresztül is elérhetővé válik a játék e korai változata.
"A kezdetektől fogva szerettük volna a Steamre is eljuttatni a játékot. De előbb szerettük volna olyan szintre emelni, amely már méltán versenyezhet a legnépszerűbb online játékokkal. Az egyik legjobb csapatalapú lövöldözős játékként kiterjesztettük a rajongótáborunkat a MOBA-rajongókra is, akik mára a tábor felét teszik ki. Hogy a lehető legjobban passzoljon az új platformra, egyelőre a Steam Early Acces keretében jelenik meg a játék, mielőtt az egész világ elé tárnánk azt." - nyilatkozta Corey Facteau, a játék producere.
A Steamen egyelőre csak Kanadában érhető el a játék, amely a tervek szerint valamikor idén tavasszal érkezik meg a világ többi pontjára. Addig is érdemes a hivatalos oldalon csatlakoznia az érdeklődőknek. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló