Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Hitman játékon dolgozik az IO Interactive

A stúdió nyílt levélben tette tisztába a szériával kapcsolatos dolgokat.

2014.01.16. 20:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az IO Interactive sajátos módot választott, hogy hivatalosan is bejelentse, már dolgoznak a népszerű Hitman széria új részén. Az új játék címét nem árulták el, de néhány érdekes részletről már lerántották a leplet. Az új rész természetesen PC-re és az új konzolgenerációra készül, de az előző generációról már nem esett szó.
Nem meglepő módon ezúttal is 47-es ügynök kalandjait élhetjük át, akit most is Diana támogat majd a háttérből, miközben a világ számos pontján áldozatai nyomába ered. Az új részt az Absolutionben debütált Glacier 2 motor továbbfejlesztett változata kelti majd életre, míg játékmenet terén a fejlesztők a korábbi részekből (Contracts, Blood Money) is emelnek majd át hasznos elemeket. Az ígéretek szerint a szériában valaha látott legnagyobb pályák várják majd a virtuális bérgyilkosokat, amelyek ráadásul elképesztő részletességgel lesznek megtervezve és megvalósítva. A pályák sokkal nyitottabbak lesznek, mint a korábbi részekben, így egy-egy küldetés helyszínét számtalan irányból és módon megközelíthetjük. A fejlesztők külön kiemelték, hogy a 47-es ügynök "varázs-zsebe" a múlté, vagyis mostantól nem a gyomrában hordozza majd a mesterlövészpuskát. Visszatér a Contracts játékmód is, vagyis ismét a játékosok kezébe adják a lehetőséget, hogy saját küldetéseket készítsenek.
Egyelőre mindössze ennyit árultak el, de ígéretet tettek, hogy a következő hónapokban közelebbről is megismerkedhetünk az új projekttel. ■

Hitman (2016)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman (2016)

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2014.01.16. 20:46
Csak maradjon meg a 47-es szinkronja!
Attak
Attak 2014.01.17. 19:03
:-D:love:
ajánlott olvasnivaló