Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Az Agave kiadó várható megjelenései

Több érdekes regény is a boltok polcaira kerül a következő hónapokban.

2014.01.17. 18:07 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Az Agave kiadó három érdekesnek ígérkező regény megjelenésére is készül a következő hónapokban. Közülük leghamarabb Jeff VanderMeer Expedíció című kötete jelenik meg. A Déli Végek-trilógia első része február 4-én kerül a könyvesboltok polcaira.
Néhány héttel később, február 20-án érkezik a legújabb Ray Bradbury regény, amely az A Toynbee-átalakító címet viseli. Ez már a nyolcadik kötet az Agave kiadó gondozásában, a benne található történetek életünk ismerős szobáiban és tájain, gyakori gondolatainkban és emlékeinkben kezdődnek, hogy aztán a képzelet legtávolabbi zugaiba repítsenek.
Már márciusra tolódik a harmadik mű, Kim Stanley Robinson 2312 című regénye, amely megnyerte a Nebula-díjat. A 2312 merész és zseniális látomás az emberiség jövőjéről, egyúttal magával ragadó jellemrajz azokról az emberekről, akik e jövőnek a történéseit alakítják. ■

hozzászólások (1)

SwitcX88
SwitcX88 2014.01.18. 09:00
Lehetnének sűrűbben is könyvajánlók, öröm volt olvasni a sorokat. A kiadótól csak a 100-at olvastam, abban voltak piszok erős művek, lehet ezekkel is bepróbálkozok a közeljövőben.
ajánlott olvasnivaló