Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2

Eddig csak egy rövidke teasert láthattunk a mozihoz készülő játékból, most viszont az első teljes trailer is megérkezett.

2014.01.24. 21:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Activision még októberben tudatta a rajongókkal, hogy az új Pókember mozi-trilógiához kapcsolódó videojátékok is új epizóddal jelentkeznek. A második filmmel várhatóan egyszerre fog megjelenni a The Amazing Spider-Man 2 játék is, amelyet természetesen a téma szakértőjének számító Beenox csapata fejleszt. Az októberi bejelentés óta nem sokat hallhattunk a projektről, ám ma megérkezett az első trailer. Bár a játék alapvetően kötődni fog a mozihoz, saját történettel rendelkezik majd. A morálnak kiemelt szerepe lesz: ha csak gondtalanul hálóhintázgatunk keresztül-kasul New York üvegtornyai között (az egész város szabadon bejárható lesz, mint az előző játékban, csak épp sokkal nagyobb), egykettőre gonosztevőknek kiáltanak ki minket (feltételezhetően ebben benne lesz a keze egy bizonyos J. Jonah Jameson nevű alaknak is...). Ha viszont lépten-nyomon segítünk az öreg néniknek átkelni az úttesten, mi leszünk a város ünnepelt hőse.
Az új trailer érdekessége, hogy a narrátor szerepét Kraven, a vadász tölti be. A jelek szerint ő nem ellenfelünk lesz a játékban, hanem éppen a mentorunk, aki igyekszik emberfeletti erőnk mellé megtanítani minket becserkészni áldozatainkat. ■

előző
következő
Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2
Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man 2
The Amazing Spider-Man 2
A legutóbbi The Amazing Spider-Man 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.