Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Randal's Monday Randal's Monday

A Daedalic adja ki a Randal's Mondayt

A humoros kalandjáték főszereplője egy kleptomániás, szociopata alak, aki ráadásul még barátnak is pocsék.

2014.01.31. 19:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A német Daedalic Entertainment előszeretettel karolja fel a szűkebb rétegeket célzó kalandjátékokat, amilyen a Randal's Monday is lesz. A játékot a spanyol illetőségű Nexus Game Studios fejleszti.
A történet Randal egy napjáról szól, amely tartogat számára néhány meglepetést és nem várt fordulatot. A humoros eseményekre természetesen komoly hatással van, hogy Randal egy igazán magának való figura, kleptomániás és szociopata. Randal egyik barátja (ilyenből nem sok van neki) eljegyzési partija után csúnya fejfájással ébred hétfő reggel, és rájön, hogy Matt (ő az ifjú vőlegény) tárcája nála maradt, benne a jegygyűrűvel. Randalnak nem kell sok és már pénzé is teszi a gyűrűt, amelynek következtében Matt öngyilkosságot követ el, Randal pedig bent ragad a héftői napban: ezt a napot kell újra és újra átélnie egészen addig, amíg meg nem találja a módját, hogy helyre hozza a dolgokat. A német kiadótól már megszokott humorra számíthatunk, míg a játékmenet a klasszikus point'n'click kalandjátékokból lehet majd ismerős. A játék története a '80-as, '90-es évek jellegzetes korszakára épül, így rengeteg utalást találunk majd a legfontosabb korabeli TV-műsorokra, videojátékokra és más finomságokra, amelyek garantáltan beindítják az idősebb játékosokban a nosztalgiát.
A Randal's Monday a tervek szerint valamikor a harmadik negyedévben jelenhet meg kizárólag PC-re. ■előző
következő
A Daedalic adja ki a Randal's Mondayt
A Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's MondaytA Daedalic adja ki a Randal's Mondayt
Randal's Monday
A legutóbbi Randal's Monday cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.