Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Destiny Destiny

Nyáron tarthatják a Destiny nyílt bétáját

Az Activision hatalmas elvárásokat támaszt az őszre várt játékkal szemben.

2014.02.09. 11:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Activision részéről Eric Hirshberg erősítette meg a hírt, miszerint a szeptemberre várt új Bungie játék, a Destiny nyílt béta tesztje nyáron veszi kezdetét. Az első bétakulcsokat a PlayStation 3 és PlayStation 4 játékosok kapják meg, közülük is az előrendelők jutnak hozzá leghamarabb. A kiadónál hatalmasak az elvárások a játékkal szemben.
"Hiszünk benne, hogy a Destiny lesz az Activision Publishing harmadik milliárdos franchise-a, keményen dolgozunk azért, hogy minden idők legnagyobb új címeként vonuljon be a videojátékok történelmébe. Közös erővel olyan ambiciózus és újító játékot készítünk, amely remekül vegyíti a belsőnézetű akciójátékok pörgését a szerepjátékokra jellemző karakterfejlődéssel és közösségi élménnyel, mindezt egy összefonódott univerzumban. A játék jó úton jár, hogy rekordmennyiségű előrendelést tudhasson magáénak, nyárra nyílt bétát tervezünk, a megjelenésre pedig szeptember 9-én kerülhet sor. A következő években tovább szeretnénk bővíteni ezt a világot, de erről a következő hónapokban többet is megtudhattok." - nyilatkozta Hirshberg.
A Destiny jelen állás szerint csak konzolokra fog megjelenni, vagyis továbbra sincs hír PC-s változatról. ■

Destiny
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Destiny

hozzászólások (1)

medve91
medve91 2014.02.09. 19:09
Már elő is rendeltem a Konzolokszervizénél Béta kulcsot is adnak hozzá:D Még nincs meg a PS4-em de azért bebiztosítottam magam:D
ajánlott olvasnivaló