Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Új Hitman mozi készülőben

Bár az első próbálkozás hamar a feledés homályába veszett, Hollywoodban nem tettek le a 47-es ügynökről, új filmet forgatnak Rupert Friend főszereplésével.

2014.02.20. 17:29 | szerző: GeryG | kategória: Egyéb

Valljuk be, Timothy Olyphant ha nem is kimagasló tehetség, azért befér a jó színészek táborába. De valljuk be azt is, hogy a legkevésbé sem passzol rá a Hitman játékok főhősének, a 47-es ügynöknek a karaktere. Mégis ő játszhatta el a szerepet a 2007-es moziban, amely - nem feltétlenül miatta - nem nyerte el maradéktalanul a rajongók szívét (az IMDB 6,3-as értékelése alapján a film valamivel jobb a közepesnél). Ennek ellenére - és talán a Hitman: Absolution sikerének köszönhetően - nem mondtak le végleg a kopasz bérgyilkosról, és új mozit szentelnek neki. A forgatások a napokban kezdődtek el itt, Európában, a film pedig elhagyja a Hitman kifejezést, helyette egyszerűen csak Agent 47 címmel kell majd keresni. Egyelőre nem sokat tudni a projektről, de a címszerepet ezúttal Rupert Friend játssza, aki korábban feltűnt a Büszkeség és balítéletben, a legtöbben viszont bizonyára a Homeland: A belső ellenség című sorozatból ismerhetik.
A mozi forgatókönyvét Michael Finch és Kyle Ward jegyzik, míg a rendezői székben az elsőfilmes Aleksander Bach foglal helyet. Hogy pontosan mikor kerülhet sor a premierre, egyelőre nem tudni. Szomorú érdekesség, hogy sokáig a nemrégiben tragikusan elhuny Paul Walkert szánták a főszerepre. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló