Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Wargame Red Dragon trailer

A háborús stratégia az új kedvcsináló mellé új weboldalt is kapott.

2014.02.21. 19:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Eugen Systems néhány évvel ezelőtt még az innovatív világháborús játékával, a R.U.S.E.-zal robbant be a köztudatba (bár nem ez volt az első játékuk), már azonban a legtöbb szobastratéga a Wargame széria fejlesztőjeként ismeri. A 2012-es Wargame: European Escalationt tavaly az AirLand Battle rész követte, majd bejelentették, hogy készül a Wargame Red Dragon című harmadik felvonás is. Ennek megjelenésére még egy picit várni kell, mivel arra leghamarabb a második negyedévben kerülhet sor, de addig sem maradnak a rajongók nézegetnivaló nélkül. Ma ugyanis új trailerrel jelentkeztek a fejlesztők, amelyben nagy vonalakban átveszik, mire is lehet számítani majd a játéktól. Egy biztos: egységekből rengeteg lesz.
Aki szeretne még többet megtudni a játékról, annak lehet jó hír, hogy elrajtol a hivatalos oldal, ahol rengeteg információt találhatnak az előző részekről is. ■

Wargame: Red Dragon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wargame: Red Dragon

hozzászólások (1)

YuriLexandro
YuriLexandro 2014.02.22. 10:05
Szép játék, az egységek is ki vannak dolgozva, de egyszerűen frusztrálóan nehéz, szeretem a stratégia a játékokat, de ez már nem szórakozás hanem kínlódás... Legalábbis ha a gép ellen játszik az ember.
ajánlott olvasnivaló